Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackSpoedklusservice

Hulp bij verstopping

Verstopte douchebak, gootsteen of toilet en krijg je het zelf niet opgelost? Schakel dan de hulp in van een professionele rioolreiniger via de Spoedklusservice.

man ontstopt toilet

Hoe gaan wij te werk?

Telefonisch intake

Tijdens de telefonisch intake bespreek je het probleem. Wij geven je tips waarmee je de verstopping eventueel zelf kan oplossen. Heb je dit al gedaan en helpt dit niet, dan bepalen wij direct of wij de klus kunnen uitvoeren, hoeveel vakmannen er nodig zijn en of de vakspecialist direct kan langskomen of niet. Ook krijg je de kosten te horen.

Bel: 085 - 08 115 00

Werkzaamheden ter plaatse

De meeste verstoppingen bevinden zich in de keuken, douche of het toilet. De rioolreiniger bekijkt de situatie en bepaalt wat er nodig is. Vaak moet de afvoerbuis goed schoongemaakt worden en is daarmee de verstopping verholpen. Het kan ook voorkomen dat er sprake is van een lek. Dit kan soms direct worden hersteld, of er kan alleen een noodvoorziening worden getroffen. Ook kan er een camera-inspectie worden uitgevoerd, waarbij het riool wordt onderzocht. Je ontvangt daarna van de rioolreiniger een advies en een offerte voor een verder vervolg. 

Definitief herstel kan vaak ook door ons worden uitgevoerd, op een later moment. Hiervoor ontvang je een nieuwe offerte.

Dennis van Veen rioolreiniger

Op pad met de rioolreiniger

Dennis van Veen werkt als rioolreiniger voor de Spoedklusservice van Vereniging Eigen Huis. Geen klus is hetzelfde, waardoor het werk altijd uitdagend blijft.

Lees het interview


man en vrouw lekkage in huis

Over de Spoedklusservice

Als huiseigenaar kom je soms voor calamiteiten in of rond het huis te staan. Wij vinden dat je dan snel een betrouwbare vakspecialist moet kunnen inschakelen die tegen een eerlijke prijs het probleem verhelpt. Helaas zien wij in de markt veel woekerprijzen en malafide partijen. Daarom bieden wij de Spoedklusservice aan. Hier kan je veilig terecht en wordt je probleem goed opgelost.

Bel: 085 - 08 115 00

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube