Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackDiensten wonen en onderh...

Uit elkaar gaan

Bij een scheiding moet veel geregeld worden. Wat wordt jouw financiële situatie? Met de tool 'Bereken je scheiding' pak je zelf de controle en bereken je eenvoudig hoe jij er straks voor staat. Maak voor 99,- jouw dossier aan!

Ga naar 'Bereken je scheiding'
  • Bereken zelf je partner- en kinderalimentatie

  • Inzicht in je woonlasten, kosten en uitgaven

  • Deel je dossier eenvoudig met anderen

vrouw zit tegen de vensterbank met papierwerk

Wat kun je berekenen met de tool?

Liever ondersteuning van een hypotheekadviseur?

Plan een afspraak

Grip op je financiën 

Deze tool helpt grip te krijgen op je scheiding. Met vergelijkbare functies als de tools die mediators en advocaten gebruiken, begeleidt het je stap voor stap door het proces. Vul gegevens in over bezittingen, schulden, inkomen, en meer om direct te zien of je wensen haalbaar zijn en hoeveel je netto overhoudt. Gebruik de tool om advies van derde partijen te controleren, kosten te besparen, vroegtijdig te weten waar je aan toe bent, zodat je goed voorbereid in gesprek kunt met advocaten, mediators, of andere adviseurs. Zo blijf je zelf in controle.

Website image

Waarmee kunnen we je verder helpen?

Ondersteuning van een hypotheekadviseur

Overweeg aanvullende ondersteuning van onze hypotheekadviseurs, zelfs bij het invullen van de tool. Onze hypotheekadviseurs zijn gespecialiseerd in hypotheekvraagstukken gerelateerd aan scheidingen. Bij het regelen van de hypotheek door onze adviseur ontvang je de toolkosten retour. Een oriëntatiegesprek is kosteloos.

Plan een afspraak

Juridische afhandeling door Uitelkaar

Vereniging Eigen Huis werkt voor de juridische afhandeling samen met Uitelkaar.nl. Deze partij neemt het voortouw in Nederland om het scheidingsproces toegankelijker te maken. Dat doen zij door een online omgeving te bieden waarin je zelf je scheidingsafspraken kunt maken met je (ex-)partner. Gewoon in je eigen woorden, zonder ingewikkelde juridische termen, tegen lage kosten met je persoonlijke casemanager.

Meer info over uitelkaar.nl

Lees meer over scheiden

Scheiden met een hypotheekUit elkaar: tips voor samenwonersBelastingtips bij scheiden

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube