Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackKopen

Huis kopen of verkopen

Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je bij ons terecht voor antwoord op al jouw vragen en helpen we je bij alle zaken rondom het kopen en verkopen van je huis.

vrouw achter laptop

Voordelen als lid

Financiële, juridische en bouwkundige vragen bij het kopen of verkopen van een woning? Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je bij ons terecht voor al jouw vragen. Ook tijdens je zoektocht naar een woning profiteer je van advies, dienstverlening en belangenbehartiging. Want samen staan we sterker.

ouder echtpaar

Een huis kopen kort voor of na je pensioen?

Op een bepaald moment wil je misschien kleiner gaan wonen of een andere woning kopen. Daar komt een hoop bij kijken. En heeft je pensioen invloed op je hypotheek? Vereniging Eigen Huis helpt je met persoonlijk advies bij alle vragen die je hebt rond het kopen, bewonen en verkopen van je huis.

Word lid


Verhuizen naar een andere koopwoning?

Als je jouw huidige woning wilt verkopen en een andere woning kopen, komt er flink wat op je af. Verhuizen naar een andere koopwoning heeft vaak ook gevolgen voor je hypotheek. En zet je eerst je huis te koop, voordat je een bod op een andere woning doet? Vereniging Eigen Huis beantwoordt jouw vragen en helpt bij alle zaken rondom het kopen en verkopen van je huis.

Word lid
gezin met kinderwagen loopt over stoep
mensen praten op balkon

Je eerste huis kopen?

Je eerste huis kopen is niet makkelijk. Zeker in deze tijd. Als starter op de woningmarkt heb je een hoop vragen. Want wat is eigenlijk de invloed van je studieschuld op een hypotheek? Vereniging Eigen Huis geeft antwoord op je vragen en biedt hulp bij aankoop van je eerste woning.

Word lid

Tags

Kopen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube