Eigen Huis Hypotheekadvies in Arnhem

Onafhankelijk en betrouwbaar

Wil je een huis kopen in Arnhem of omgeving en ben je benieuwd naar je financiële mogelijkheden? Voor persoonlijk hypotheekadvies ga je naar een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. 
  • Kennis van de markt in Arnhem en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek in Arnhem en financieel advies op maat 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Arnhem vergelijkt het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. Op basis van jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen wordt je maximale hypotheek berekend. Vervolgens krijg je aan de hand van deze informatie een uitgebreid financieel advies op maat. 

Ook als het wat lastiger is om een hypotheek in Arnhem te krijgen, kun je rekenen op Vereniging Eigen Huis. Heb je (nog) geen vast contract, ben je zzp’er of heb je een studieschuld? Dan zoeken onze hypotheekadviseurs graag voor je uit wat jouw financiële mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Arnhem

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Je kunt online een afspraak maken en langskomen bij Eigen Huis Hypotheekadvies in Arnhem. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Heb je een afspraak gemaakt, dan vragen we je om vooraf een aantal gegevens met ons te delen via je eigen beveiligde klantportaal. Door deze informatie voorafgaand aan het gesprek te delen, kun je zo veel mogelijk uit het eerste gesprek halen. 

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Arnhem er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Als kersverse huiseigenaar heb je verzekeringen nodig, zoals een opstal- en een inboedelverzekering. Wij bieden verzekeringen aan met goede voorwaarden tegen een scherpe prijs.
  • Ook als je niet gaat verhuizen kan het oversluiten van je hypotheek voordeel opleveren. Bijvoorbeeld als de rentestand aantrekkelijk is of als je persoonlijke omstandigheden zijn veranderd. Een hypotheekadviseur kijkt of je huidige hypotheek nog bij je past.
  • Als je een huis wilt kopen, is het verstandig om extra af te lossen op je studieschuld, dus bovenop je maandelijkse aflossing. Bij een aantal hypotheekverstrekkers mag de hypotheekadviseur dan namelijk uitgaan van het lagere bedrag. Onze hypotheekadviseur helpt je graag bij het vinden van de beste financiële oplossing.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Arnhem

vera_vernooij

Vera Vernooij
06-13746368
[email protected]

 

 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Arnhem
Meander 251
6825 MC Arnhem

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Arnhem is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.