Eigen Huis Hypotheekadvies in Den Bosch

Onafhankelijk en betrouwbaar

Heb je hypotheekadvies nodig in Den Bosch, omdat je een huis wilt kopen? Onze hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit wat je financiële mogelijkheden zijn. Maak vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. Het eerste gesprek is altijd gratis. 
  • Kennis van de markt in Den Bosch en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek en financieel advies op maat in Den Bosch

Eigen Huis Hypotheekadvies in Den Bosch vergelijkt het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We berekenen je maximale hypotheek en kijken daarbij goed naar je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Je krijgt een uitgebreid financieel advies op maat. 

We zijn er voor iedereen in Den Bosch die een huis wil kopen, ook als het wat lastiger is om een hypotheek te krijgen. Ben je zzp’er, heb je een studieschuld of (nog) geen vast contract? Onze hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn. 

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Den Bosch

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Maak dan online een afspraak en kom langs voor hypotheekadvies in Den Bosch. Bij Vereniging Eigen Huis is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Is de afspraak gemaakt? Deel dan je gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Hoe meer we van je weten, hoe meer je uit het eerste gesprek kunt halen. 

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Den Bosch er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Je kunt bij het afsluiten van een hypotheek kiezen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hiermee heeft de hypotheekverstrekker de zekerheid dat de hypotheekschuld wordt betaald als jij dat door onvoorziene omstandigheden niet meer kunt. Voor NHG betaal je eenmalig een bijdrage, in ruil daarvoor krijg je korting op je hypotheekrente.
  • Verwacht je een restschuld na de verkoop van je huis? Neem dan al vóór de verkoop contact op met een hypotheekadviseur. Hij kan advies geven over de vervolgstappen en voorkomen dat de geldverstrekker de overdracht bij de notaris blokkeert.
  • Als je een huis wilt kopen, is het verstandig om extra af te lossen op je studieschuld, dus bovenop je maandelijkse aflossing. Bij een aantal hypotheekverstrekkers mag de hypotheekadviseur dan namelijk uitgaan van het lagere bedrag. Onze hypotheekadviseur helpt je graag bij het vinden van de beste financiële oplossing.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Den Bosch

Laurent_EvR_3158

Laurent Kops
06-41695767
[email protected]

 

 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Den Bosch
Daviottenweg 40
5222 BH Den Bosch

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Den Bosch is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.