Eigen Huis Hypotheekadvies in Gorinchem

Onafhankelijk en betrouwbaar

Als je een huis gaat kopen, ben je vast benieuwd naar je financiële mogelijkheden. Voor persoonlijk hypotheekadvies in Gorinchem ga je naar een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. 
  • Kennis van de markt in Gorinchem en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek en financieel advies op maat

Eigen Huis Hypotheekadvies in Gorinchem vergelijkt het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We berekenen je maximale hypotheek en kijken daarbij goed naar je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Je krijgt een uitgebreid financieel advies op maat.

We zijn er voor iedereen in Gorinchem die een huis wil kopen, ook als het wat lastiger is om een hypotheek te krijgen. Ben je zzp’er, heb je een studieschuld of (nog) geen vast contract? Onze hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Gorinchem

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Maak dan online een afspraak en kom langs voor hypotheekadvies in Gorinchem. Bij Vereniging Eigen Huis is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Is de afspraak gemaakt? Deel dan je gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Hoe meer we van je weten, hoe meer je uit het eerste gesprek kunt halen. 

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Gorinchem er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Bij het kopen van een huis krijg je met verschillende kosten te maken. Sommige kosten zijn eenmalig, zoals notariskosten, taxatiekosten en de kosten voor een bouwkundige keuring of opleveringskeuring. Andere kosten zijn blijvend, denk aan belastingen en kosten voor onderhoud aan je huis. Een hypotheekadviseur zet alles voor je op een rij.
  • Heb je overwaarde? De Belastingdienst verwacht dat je dit in je nieuwe huis steekt. Dit is niet verplicht, maar wel aan te raden, omdat je dan over dat bedrag het recht op hypotheekrenteaftrek houdt.
  • Soms kun je met een negatieve BKR-registratie toch een hypotheek krijgen. Dit hangt af van de BKR-codering die bij je registratie staat. Heb je een A- of A1-codering met een herstelcode, dan kun je vaak zonder problemen een hypotheek afsluiten.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Gorinchem

Ron_EvR_3160

Ron van der Steen
06-16621052
[email protected]

peter_de_jong_150x190

Peter de Jong
06-46033452
[email protected]

 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Gorinchem
Touwbaan 1
4205 AB Gorinchem

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Gorinchem is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.