Eigen Huis Hypotheekadvies in Hengelo

Onafhankelijk en betrouwbaar

Ben je op zoek naar een woning in Hengelo of omgeving en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn? Schakel dan een hypotheekadviseur in van Vereniging Eigen Huis voor persoonlijk hypotheekadvies. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek. 
  • Kennis van de markt in Hengelo en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek en financieel advies op maat in Hengelo

Eigen Huis Hypotheekadvies in Hengelo vergelijkt het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We berekenen je maximale hypotheek en kijken daarbij goed naar je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Je krijgt een uitgebreid financieel advies op maat. 

We zijn er voor iedereen in Hengelo die een huis wil kopen, ook als het wat lastiger is om een hypotheek te krijgen. Ben je zzp’er, heb je een studieschuld of (nog) geen vast contract? Onze hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Hengelo

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Je kunt online een afspraak maken en langskomen bij Eigen Huis Hypotheekadvies in Hengelo. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Heb je een afspraak gemaakt, dan vragen we je om vooraf een aantal gegevens met ons te delen via je eigen beveiligde klantportaal. Door deze informatie voorafgaand aan het gesprek te delen, kun je zo veel mogelijk uit het eerste gesprek halen. 

De woningmarkt in Hengelo en omgeving

Op de Twentse woningmarkt is een grote run op nieuwbouw. Daarom is het goed nieuws dat er de komende jaren veel wordt gebouwd. In de regio Enschede/Hengelo komen er ruim 2.500 woningen bij door mooie projecten als bijvoorbeeld Seahorse en Bornsche Maten. Ook voor Almelo en omgeving staan mooie nieuwbouwprojecten op de planning, waaronder Mooi Almelo.

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Hengelo er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Je kunt bij het afsluiten van een hypotheek kiezen voor Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hiermee heeft de hypotheekverstrekker de zekerheid dat de hypotheekschuld wordt betaald als jij dat door onvoorziene omstandigheden niet meer kunt. Voor NHG betaal je eenmalig een bijdrage, in ruil daarvoor krijg je korting op je hypotheekrente.
  • Met rentemiddeling kun je mogelijk profiteren van een lagere hypotheekrente en lagere maandlasten. Dit is vooral interessant als je een hypotheek hebt met een hoge rente en de rentevaste periode nog een aantal jaar vaststaat. De boeterente die je betaalt wordt opgenomen in het nieuwe rentepercentage. 
  • Als je een huis wilt kopen, is het verstandig om extra af te lossen op je studieschuld, dus bovenop je maandelijkse aflossing. Bij een aantal hypotheekverstrekkers mag de hypotheekadviseur dan namelijk uitgaan van het lagere bedrag. Onze hypotheekadviseur helpt je graag bij het vinden van de beste financiële oplossing.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Hengelo

VEH_EvR_A9A7845-Remco-Gosselink-150x190

Remco Gosselink
06-24393172
[email protected]

 

 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Hengelo
Jan Tinbergenstraat 202
7559 ST Hengelo

Maak een afspraak

Eigen Huis Hypotheekadvies in Hengelo is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.