Eigen Huis Online Hypotheekadvies

Onafhankelijk en betrouwbaar

Ben je op zoek naar een woning en wil je weten wat je financiële mogelijkheden zijn? Schakel dan een online hypotheekadviseur in van Vereniging Eigen Huis voor persoonlijk hypotheekadvies. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek.
  • Onafhankelijk en betrouwbaar
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek en financieel advies op maat 

Eigen Huis Online Hypotheekadvies vergelijkt het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We berekenen je maximale hypotheek en kijken daarbij goed naar je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Je krijgt een uitgebreid financieel advies op maat.

We zijn er voor iedereen die een huis wil kopen, ook als het wat lastiger is om een hypotheek te krijgen. Ben je zzp’er, heb je een studieschuld of (nog) geen vast contract? Onze online hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Online Hypotheekadvies

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Je kunt online een afspraak maken voor een online gesprek bij Eigen Huis Hypotheekadvies. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Heb je een afspraak gemaakt, dan vragen we je om vooraf een aantal gegevens met ons te delen via je eigen beveiligde klantportaal. Door deze informatie voorafgaand aan het gesprek te delen, kun je zo veel mogelijk uit het eerste gesprek halen.

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Als kersverse huiseigenaar heb je verzekeringen nodig, zoals een opstal- en een inboedelverzekering. Wij bieden verzekeringen aan met goede voorwaarden tegen een scherpe prijs.
  • Wil je verhuizen, maar is je oude huis nog niet verkocht, dan kun je een overbruggingskrediet aanvragen. Dit brengt wel extra kosten en hogere maandlasten met zich mee. Overleg daarom altijd eerst met een hypotheekadviseur of dit voor jou de beste oplossing is.
  • Private lease kan invloed hebben op de hoogte van je maximale hypotheek. Een private-leasecontract wordt namelijk geregistreerd bij het BKR.

Maak kennis met de Online adviseurs van Eigen Huis Hypotheekadvies

 

Klaas Jan Jille

Klaas Jan Jille
06-14496494
[email protected]

Kees Boeren

Kees Boeren
06-53921316
[email protected]

Milo Grondman

Milo Grondman
06-11624939
[email protected]

Ralph Sanches

Ralph Sanches
06-30862571
[email protected]

Eigen Huis Online Hypotheekadvies is aangesloten bij Eigen Huis Geldzaken B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.