Eigen Huis Hypotheekadvies in Schiedam

Onafhankelijk en betrouwbaar

Ben je benieuwd naar je financiële mogelijkheden om een huis te kopen in Schiedam? Voor persoonlijk hypotheekadvies in Schiedam ga je naar een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis. Je kunt bij ons vrijblijvend een oriënterend gesprek inplannen. 
  • Kennis van de markt in Schiedam en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek en financieel advies op maat

Eigen Huis Hypotheekadvies in Schiedam vergelijkt het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. We berekenen je maximale hypotheek en kijken daarbij goed naar je persoonlijke situatie en toekomstplannen. Je krijgt een uitgebreid financieel advies op maat.

We zijn er voor iedereen in Schiedam die een huis wil kopen, ook als het wat lastiger is om een hypotheek te krijgen. Ben je zzp’er, heb je een studieschuld of (nog) geen vast contract? Onze hypotheekadviseurs zoeken graag voor je uit wat de mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Schiedam

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Maak dan online een afspraak en kom langs voor hypotheekadvies in Schiedam. Bij Vereniging Eigen Huis is het eerste gesprek altijd gratis en vrijblijvend. Is de afspraak gemaakt? Deel dan je gegevens met ons via je eigen beveiligde klantportaal. Hoe meer we van je weten, hoe meer je uit het eerste gesprek kunt halen. 

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Schiedam er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Als starter kun je kiezen uit twee hypotheekvormen: een annuïteitenhypotheek of een lineaire hypotheek. Bij de annuïteitenhypotheek stijgen je netto maandlasten tijdens de looptijd, terwijl je lasten bij een lineaire hypotheek tijdens de looptijd dalen. Onze hypotheekadviseur helpt je bij het maken van de juiste keuze.
  • Verwacht je een restschuld na de verkoop van je huis? Neem dan al vóór de verkoop contact op met een hypotheekadviseur. Hij kan advies geven over de vervolgstappen en voorkomen dat de geldverstrekker de overdracht bij de notaris blokkeert. 
  • Sommige hypotheekverstrekkers staan welwillender tegenover zzp’ers dan andere. Laat je adviseren als je zzp’er bent. Onze hypotheekadviseurs helpen je graag bij het vinden van de beste financiële oplossing.

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Schiedam

VEH_EvR_A9A5446_Rob-Gruis-150x190

Rob Gruis
06-46321278
[email protected]
 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Schiedam
's-Gravelandseweg 258
3125 BK Schiedam

Maak een afspraak


Eigen Huis Hypotheekadvies in Schiedam is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.