Zo regelen wij jouw hypotheek

Hypotheekadvies* van Vereniging Eigen Huis is de veiligste keuze voor iedereen met een woonwens. Ook als je, bijvoorbeeld als zzp’er, lastiger aan een hypotheek kunt komen. Onze adviseurs zijn onafhankelijk en kritisch op het aanbod. En als 100 % dochter van Vereniging Eigen Huis kun je erop vertrouwen dat wij altijd aan jouw kant staan. 

Hoe regelt Eigen Huis Hypotheekadvies jouw hypotheek?

Bij het afsluiten van een hypotheek komt een hoop kijken. Daarom nemen onze adviseurs de tijd om je zo goed mogelijk te begeleiden bij dit proces. Onze adviseurs zijn onafhankelijk en kritisch op het aanbod. En, als onderdeel van Vereniging Eigen Huis, kun je erop vertrouwen dat jouw belang bij ons voorop staat.
Maak direct een afspraak

1. Kennismaking

In het eerste gesprek nemen we graag de tijd om persoonlijk kennis te maken. Zo krijg je ook een goed beeld van wie wij zijn en wat we voor je kunnen doen. Dit eerste gesprek is altijd gratis, ook als je nog geen lid bent.
Bereid je voor

2. Analyse en advies

Op basis van je wensen en mogelijkheden kijken we welke hypotheekvorm het best bij jou past en welke geldverstrekker de gunstigste rente en voorwaarden biedt voor jouw situatie.
Dit doet jouw adviseur

3. Offerteaanvraag en bemiddeling

Ben je het eens met ons advies, dan dienen wij de offerteaanvraag voor je in. Na acceptatie van het voorstel draagt de adviseur je dossier over aan een binnendienstmedewerker, die de voortgang van je aanvraag in de gaten houdt.
Hoe lang duurt het?

4. Passeren van de hypotheek

Als alle documenten zijn aangeleverd en goedgekeurd door de geldverstrekker, is het tijd om naar de notaris te gaan. Eerder in het proces schakel je ook een taxateur in. Wij hebben contacten met geselecteerde partijen in de markt, waar je als klant van kunt profiteren.
Dit kunnen wij voor je regelen

5. Beheer en nazorg

Als je de hypotheekakte hebt ondertekend bij de notaris, is het hypotheektraject afgerond. Gelukkig staan wij ook daarna nog steeds voor je klaar.
Je kunt altijd bij ons terecht

Nu een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Je kiest zelf de locatie en datum en kunt aangeven waar we jou bij kunnen helpen.

Maak afspraak

*De hypotheekadviezen worden verzorgd door Eigen Huis Geldzaken B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis, en aangesloten organisaties.