Voor VvE'sContact
BackHome
Kennisbank

Waar kan ik advies krijgen over onderhoud, verbouw en energiebesparing van mijn woning?

Om een eerste inzicht te krijgen in de staat van de woning kun je een bouwtechnische keuring aanvragen. Laat voor advies over energiebesparende maatregelen een advies op maat maken. 

Onderhoud

Een bouwtechnische keuring geeft inzicht in de staat van onderhoud en geeft een schatting van de kosten om het huis in goede staat te brengen. De bouwkundige kan daarnaast mondeling adviseren over de mogelijkheden voor het verbouwen van de woning. Dit is geen officieel onderdeel van de keuring.

Verbouwen

Voor een uitgebreid verbouwadvies kun je het beste gebruik maken van een bouwkundig adviesbureau in de woonomgeving of een architect. Een architect vind je onder meer via de brancheorganisatie BNA.

Energie besparen

Adviseurs voor energiebesparende maatregelen vind je op de branchevereniging Avepa of Fedec.Een maatwerkadvies berekent ook de gevolgen van de energiebesparende maatregelen voor het energielabel. Voor een erkend maatwerkadvies, voorheen Energie Prestatie Advies (EPA), betaal je ongeveer € 300.

Hoe nu verder

Ook interessant in kennisbank

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube