Voor VvE'sContact
BackLidmaatschapsgegevens wi...

Lidmaatschap opzeggen

Wat jammer dat je overweegt je lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis te beëindigen. We hopen natuurlijk dat je veel aan het lidmaatschap hebt! Ontdek wat we voor je kunnen betekenen wanneer je toch lid blijft of opnieuw lid wordt.

Man achter bureau met laptop en ordner.

Wat ga je missen?

  • Als lid kun je altijd bij ons terecht voor gratis informatie en advies op juridisch, bouwkundig en financieel gebied.
  • Met onze diensten blijft wonen betaalbaar. Als lid kun je rekenen op kwaliteit en kortingen.
  • Via (politiek) lobbywerk komen we op voor jouw belangen als huiseigenaar.

Als je gebruikmaakt van diensten met ledenkorting, vervalt je recht op korting wanneer de lidmaatschapsperiode is afgelopen.

Neem contact met ons op

We zijn altijd op zoek naar manieren om onze service te verbeteren en onze leden beter van dienst te kunnen zijn. Daarom zijn we erg benieuwd naar de oorzaak van jouw twijfel over het lidmaatschap en gaan we graag met je in gesprek. We zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag tot 16.30 uur.

Bel ons via 033 450 77 50

Alternatief ledenkorting FBTO

Wil je opzeggen omdat de ledenkorting op de verzekeringen van FBTO is komen te vervallen? Een aantrekkelijk alternatief zijn de verzekeringen van Eigen Huis Verzekeringen: wij zorgen voor goede voorwaarden en scherpe premies. Zo ben je altijd goed verzekerd.

VvE-lidmaatschap opzeggen

Wil je een VvE-lidmaatschap opzeggen? Dat kan telefonisch via (033) 450 77 50. We zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag tot 16.30 uur.

Opzeggen via Mijn Eigen Huis 

Wil je het lidmaatschap opzeggen? Geef dit dan uiterlijk één maand voor afloop van het jaarlidmaatschap aan ons door. Opzeggen kan via Mijn Eigen Huis. Log in met je e-mailadres of lidnummer. Na opzegging ontvang je een bevestiging. 

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken

'Je lidmaatschap komt altijd van pas'

Arwin legt in deze video uit waarom hij lid is van Vereniging Eigen Huis. Hij kocht een kluswoning en belde voor vragen over vloerverwarming met ons Informatie- en Adviescentrum. 'Ik ben goed op weg geholpen met onafhankelijk advies.'

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube