Opzeggen van uw lidmaatschap

We vinden het erg jammer dat u er over denkt om uw lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis op te zeggen. Want dankzij u en onze andere leden kunnen wij op een effectieve manier uw belangen behartigen én u vele voordelen bieden.

Gebruik diensten met ledenkorting

Heeft u uw lidmaatschap opgezegd en maakt u nog gebruik van diensten met ledenkorting, bijvoorbeeld verzekeringen van FBTO? Dan maken wij u erop attent dat uw recht op korting aan het einde van uw lidmaatschapsperiode komt te vervallen. Vanaf die datum betaalt u de gebruikelijke tarieven.  

Producten en diensten

Als lid van Vereniging Eigen Huis profiteert u van ledenkorting en gratis informatie en advies.

 Gratis Producten Ledenkorting

✔ Eigen Huis Magazine

✔ Keuringen en taxaties

✔ FBTO verzekeringen

✔ Telefonisch advies

✔ Eigen Huis Hypotheekadvies

✔ Feenstra CV ketel en onderhoud

✔ Contracten en brieven

✔ Verschillende woningrapporten 

✔ Collectieve Inkoop Energie 

Opzeggen lidmaatschap

Vereniging Eigen Huis hanteert een opzegtermijn van één maand. Dit betekent dat u één maand voor het aflopen van uw lidmaatschap uw opzegging aan ons moet doorgeven. Loopt uw lidmaatschap bijvoorbeeld op 30 april af, dan moet uw opzegging voor 1 april zijn doorgegeven. U kunt uw opzegging telefonisch aan ons doorgeven. U bereikt ons op werkdagen op (033) 450 77 50. Of u kunt gebruik maken van het opzegformulier.

Ter controle sturen wij een bevestiging van de opzegging.  

Van gedachten veranderd?

Wilt u toch lid  blijven, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag tot 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer (033) 450 77 50.

Opzeggen VvE-lidmaatschap

Vereniging van Eigenaars die lid zijn van Verenging Eigen Huis kunnen hun lidmaatschap telefonisch opzeggen via telefoonnummer (033) 4507750. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag tot 16.30 uur.

Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid