Opzeggen van je lidmaatschap

We vinden het erg jammer dat je erover denkt je lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis op te zeggen. Want dankzij jou en onze andere leden kunnen wij op een effectieve manier jouw belangen behartigen én jou vele voordelen bieden.

Gebruik diensten met ledenkorting

Heb je je lidmaatschap opgezegd en maak je nog gebruik van diensten met ledenkorting? Dan maken wij je erop attent dat je recht op korting aan het einde van je lidmaatschapsperiode komt te vervallen. Vanaf die datum betaal je de gebruikelijke tarieven.  

Producten en diensten

Als lid van Vereniging Eigen Huis profiteer je van ledenkorting en gratis informatie en advies.

 Gratis Producten Ledenkorting

✔ Eigen Huis Magazine

✔ Keuringen en taxaties

✔ Collectieve Inkoop Energie 

✔ Telefonisch advies

✔ Eigen Huis Hypotheekadvies

 

✔ Contracten en brieven

✔ Verschillende woningrapporten 

Opzeggen lidmaatschap

Vereniging Eigen Huis hanteert een opzegtermijn van één maand. Dit betekent dat je één maand voor het aflopen van je lidmaatschap je opzegging aan ons moet doorgeven. Loopt je lidmaatschap bijvoorbeeld op 30 april af, dan moet je opzegging voor 1 april zijn doorgegeven. Je kunt je opzegging telefonisch aan ons doorgeven. Je bereikt ons op werkdagen op (033) 450 77 50. Of je kunt gebruikmaken van het opzegformulier.

Ter controle sturen wij een bevestiging van de opzegging.  

Van gedachten veranderd?

Wil je toch lid blijven, neem dan telefonisch contact met ons op. Wij zijn op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag tot 16.30 uur bereikbaar op telefoonnummer (033) 450 77 50.

Opzeggen VvE-lidmaatschap

Vereniging van Eigenaars die lid zijn van Verenging Eigen Huis kunnen hun lidmaatschap telefonisch opzeggen via telefoonnummer (033) 4507750. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag tot 16.30 uur.