Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackNieuws

Enquête moet inzicht bieden in startersproblematiek

Dat starters last hebben van de overspannen woningmarkt, is bekend. Hoe ze dat ervaren, is een tweede. Een speciale startersenquête moet hun worsteling beter in kaart brengen. 

De enquête komt voort uit de Startersmonitor, een initiatief 10 woningmarktpartijen waaronder het ministerie van Binnenlandse Zaken, Vereniging Eigen Huis en SVn, de organisatie achter de Starterslening. 

“De situatie van starters houdt ons allemaal bezig”, zegt Wike Wilbrink, belangenbehartiger woningmarkt van Vereniging Eigen Huis. “We weten dat ze moeilijk aan een betaalbare huur- of koopwoning kunnen komen. Maar de redenen waarom zijn heel divers. Daar willen we meer inzicht in krijgen, zodat we hun problemen gerichter kunnen aankaarten in Den Haag.”  

Starters tussen de 18 en 40 jaar kunnen vanaf vandaag de vragenlijst invullen. Deelnemers maken kans op onder meer een kennismakingslidmaatschap van Vereniging Eigen Huis, een FonQ-cadeaubon van € 50 of van bol.com ter waarde van € 25. Het onderzoek loopt tot 17 september.  

Meer informatie

Ga naar de vragenlijst  

Tags

OnderzoekStarterWoningmarkt

Deel dit artikel

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Actueel

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube