Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackNieuws

Pilot ‘Duurhuur’ wint een Gouden Lotus Award

De pilot ‘Duurhuur’, een initiatief van onder meer Vereniging Eigen Huis, heeft dit jaar een Gouden Lotus Award gewonnen in de categorie meest innovatieve nieuwe hypotheekproduct. De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt is een initiatief van het vakblad InFinance.

Vereniging Eigen Huis werkt voor de pilot samen met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en vier geldverstrekkers: BLG Wonen, Aegon, ING en Florius. Ze begonnen eind januari samen aan dit experiment om duurhuurders te helpen. Die zijn over het algemeen meer geld kwijt aan huur dan wat hun huis als koopwoning zou kosten. Vaak zitten ze vast in deze situatie omdat ze geen hypotheek kunnen krijgen. Met de pilot ‘Duurhuur’ krijgen sommigen van hen toch de kans een woning te kopen. De proef duurt maximaal twee jaar of behelst maximaal 1.000 nieuwe hypotheken. Cindy Kremer, directeur van Vereniging Eigen Huis, is blij met de onderscheiding. “Het is een erkenning van de problematiek op de woningmarkt. We hopen met ons initiatief een grote groep duurhuurders te kunnen bedienen.”

Gouden Lotus Awards

De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt worden dit jaar voor de zevende keer uitgereikt. Financieel advieskantoren in Nederland bepalen de winnaars. Zij geven hun mening over de prestaties van de businesspartners en de producten en diensten die zij in de adviespraktijk voorbij zien komen. Er zijn zeven categorieën: Hypotheekverstrekker, Serviceprovider, Woonverzekeraar, Inkomensverzekeraar, Overlijdensrisicoverzekeraar, Kredietverlener en Innovatie. Vrijdag 3 juni vindt de officiële prijsuitreiking plaats.

Meer informatie:

  • Bekijk alle prijswinnaars van De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt 

Tags

HypotheekNHGStarter

Deel dit artikel

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Actueel

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube