Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackNieuws

Succesvolle woonmanifestatie in Den Haag

In het bijzijn van starters en diverse media nam woonminister Hugo de Jonge op vrijdag 10 maart in Den Haag een petitie van Vereniging Eigen Huis met 102.621 handtekeningen in ontvangst. Met de petitie vraagt de vereniging aandacht voor de uitzichtloze positie van starters op de woningmarkt.

Ondanks de erbarmelijke weersomstandigheden zetten starters uit het hele land hun tentje op op het Lange Voorhout in Den Haag. Tijdens de woonmanifestatie van Vereniging Eigen Huis en Lowlands overhandigde algemeen directeur Cindy Kremer de petitie aan minister Hugo de Jonge. De manifestatie werd afgesloten met een Baksteenberaad, waar de minister met starters, politici en marktpartijen sprak over oplossingen voor de woonproblematiek. 

Bekijk alle acties voor starters
BM101301.jpg

Algemeen directeur van Vereniging Eigen Huis Cindy Kremer overhandigt de petitie met 102.621 handtekeningen aan minister Hugo de Jonge.

BM102255.jpg

Starters laten in de vrieskou hun stem horen op het Lange Voorhout in Den Haag.

BM102538.jpg

Tijdens het Baksteenberaad praten starters, politici en marktpartijen over oplossingen voor de woonproblematiek.

Tags

KopenStarterWoningmarkt

Deel dit artikel

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Nieuws

Alle actuele berichten

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube