Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackNieuws

VEH opent meldpunt oneerlijke biedingspraktijken 

Vereniging Eigen Huis opent een meldpunt voor kopers en verkopers die zich benadeeld voelen bij de koop of verkoop van een woning. Hierop kunnen zij vertrouwelijk hun ervaringen kwijt.  

Het grootste deel van de woningen wordt boven de vraagprijs en via een inschrijving verkocht. Het lijkt erop dat kopers soms bewust buitenspel worden gezet als zij zonder aankoopmakelaar een bod doen of als zij vragen om een voorbehoud van financiering of een bouwkundige keuring. 

Verontrustende signalen

Ook zouden sommige makelaars onderling afspraken maken over de verkoop van woningen en uitsluitend biedingen doorgeven van klanten van bevriende makelaars. De vereniging krijgt hierover verontrustende signalen uit het hele land.  

Vereniging Eigen Huis wil weten hoe groot dit probleem is. Iedereen die zijn eigen ervaringen over oneerlijke praktijken bij de koop of verkoop van een woning wil melden, kan dat vertrouwelijk doen op ons meldpunt.

Meer informatie

 Meldpunt oneerlijke biedingspraktijken  

Tags

Woningmarkt

Deel dit artikel

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Actueel

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube