Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackNieuws

VEH roept lokale gemeenten op tot actie

De gemeenteraadsverkiezingen zijn geweest en de nieuwe gemeenteraad is geïnstalleerd. Voor gemeenteraadsleden ligt nu de uitdagende taak aan de slag te gaan. Vereniging Eigen Huis heeft daarom het e-book Wonen en de politieke agenda aan alle gemeenten verstuurd en roept hiermee lokale gemeenten op tot actie.

Wat in de lokale politiek wordt besloten heeft gevolgen voor onze ruim 800.000 leden. Vereniging Eigen Huis volgt de politiek daarom op de voet en we agenderen onderwerpen die voor huiseigenaren van belang zijn. 

Nu de gemeenteraadsverkiezingen achter de rug zijn en de nieuwe gemeenteraden zijn geïnstalleerd, wordt er op lokaal niveau druk onderhandeld over coalitievorming en een coalitieakkoord. In dit akkoord staan de plannen van de coalitiepartijen voor de komende 4 jaar. Daar horen natuurlijk flink wat onderwerpen bij die huiseigenaren raken. 

Om ervoor te zorgen dat bepaalde thema’s op de agenda komen heeft Vereniging Eigen Huis het e-book Wonen en de politieke agenda geschreven. Hierin staat, per thema, uitgelegd wat wij bepleiten en waarom. Met dit e-book doen we een oproep aan de lokale politiek en daarom hebben wij alle gemeenten in Nederland onze aanbevelingen verzonden en roepen we op tot actie.  

Meer informatie

E-book: Wonen en de politieke agenda (pdf)

Tags

BewonersinvloedVerkiezingen

Deel dit artikel

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Actueel

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube