Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackOnderhoud

Laatste hulp bij lekkages

Lekkages opsporen die voor anderen onvindbaar zijn, dat is de uitdaging die lekdetectie specialist Roy van Hees dagelijks aangaat. En dat zonder hak- of breekwerk.

Man zit op bad en meet het vocht in de muur

“Eigenlijk alle lekkages die in een woning voorkomen, kunnen wij vinden. Of het nou gaat om een lek dak, een lekkende centrale verwarming of een bouwkundige lekkage. Meestal begint het met een vlek waarvan je niet weet wat de oorzaak is. Dan bel je de loodgieter of aannemer en gaat die vanuit zijn expertise op zoek. Als zij niet met zekerheid kunnen zeggen wat de precieze oorzaak is, verwijzen ze naar een lekdetective, want die is daarin gespecialiseerd.

Sport

Het is voor mij echt een sport om het lek te vinden. Je weet dat er vaak al andere partijen naar gezocht hebben, maar jij wordt ingeschakeld om het lek daadwerkelijk bloot te leggen en met een goed advies te komen om het weer op te lossen. Mijn drijfveer is dan ook om elke dag mensen op een eerlijke en goede manier te kunnen helpen. 

Het lek dichten doen we overigens niet zelf. Wij detecteren alleen en zijn daardoor onafhankelijk. We verdienen bijvoorbeeld niet meer als er een grote reparatie nodig is. Nadat we het lek gevonden hebben, geven we een onafhankelijk advies en daarna neemt een andere vakman het van ons over. Als de lekkage blijft, komen we terug en kijken we of de werkzaamheden daadwerkelijk uitgevoerd zijn zoals wij geadviseerd hebben.”

Tip! Vervolgschade declareren

Om de vervolgschade van waterlekkage vergoed te krijgen van de verzekeraar, is vaak een lekdetectierapport nodig. De lekdetective zorgt daarvoor.

Regel direct lekdetectie

Via onze lekdetectiedienst is een onderzoek snel geregeld. Je kunt rekenen op betrouwbare vakspecialisten en een eerlijke prijs.

Maak een afspraak

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube