Voor VvE'sContact
BackContact

Vereniging Eigen Huis is er voor jou

Heb je een huis of ben je van plan een huis te kopen? Dan zijn wij er voor jou. Als onafhankelijke vereniging komen wij op voor de belangen van (toekomstige) huiseigenaren. Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

man en vrouw aan tafel met papierwerk en laptop

Dit doen wij voor jou

Als onafhankelijke vereniging helpen wij onze 800.000 leden bij het (ver)kopen en het duurzaam en betaalbaar bewonen van hun huis. Zonder commercieel belang. Om dit te kunnen realiseren zijn wij belangenbehartiger, dienstverlener en woningmarktexpert ineen.

Hans André de la Porte geeft een interview voor de deuren van Vereniging Eigen Huis

Belangenbehartiger

Zien we dat huiseigenaren niet gehoord worden of in een bepaalde markt te veel betalen, dan stellen we dit via (politiek) lobbywerk aan de kaak.

Onze actiepunten
moeder met kinderen op bank

Dienstverlener

Is lobbywerk niet voldoende, dan richten we zelf een dienst op die de markt in beweging brengt, de positie van de huiseigenaar versterkt of onze leden financieel voordeel oplevert.

Onze diensten
Gezin in de woonkamer.

Woningmarktexpert

Door jarenlange ervaring weten onze experts ontzettend veel over de woningmarkt. Je kunt met al je juridische, financiële, fiscale en bouwkundige vragen bij ons terecht.

Vraag advies

Wat doet Vereniging Eigen Huis?

Vereniging Eigen Huis is er voor iedereen die een huis heeft of van plan is een huis te kopen. Deze video laat zien wat we precies doen en wat je daaraan hebt.

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken
Klik hier om deze inhoud bij de bron te bekijken

Meer over Vereniging Eigen Huis

OrganisatieOnze geschiedenisOnze inkomstenVacatures

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube