Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackHulp bij conflict partic...

Juridisch advies bij conflict particulier

Een conflict met je buren, iemand binnen de VvE of een andere particulier kan niet altijd worden opgelost met goed overleg. Wil je weten of jij in je recht staat of niet? Kies dan voor een rechtspositiebepaling door een van onze juristen.

Bel 033 450 77 50
  • Snel duidelijkheid over hoe sterk je staat

  • Advies op maat in een persoonlijk gesprek

VEH Hero

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken

Klik hier om deze inhoud bij de bron te bekijken

Inzicht in jouw positie

Kun je het niet eens worden over de erfafscheiding, is er sprake van geluidsoverlast of heb je een ander conflict dat is geëscaleerd? Dan kom je op een punt dat je wilt weten wie gelijk heeft. Met een rechtspositiebepaling brengen onze juristen de situatie in kaart en vertellen je hoe sterk je staat. We zijn ook eerlijk als we denken dat de kans klein is dat je gelijk krijgt.

In 4 stappen duidelijkheid

Bel 033 450 77 50

1 Neem contact met ons op

Bel 033-4507750 om jouw probleem met ons te bespreken. Wij kunnen direct een inschatting maken of je bent geholpen met een rechtspositiebepaling of niet.

2 Aanleveren documenten en inplannen afspraak

Wil je de rechtspositiebepaling laten uitvoeren, dan kun je de noodzakelijke documenten digitaal aanleveren en wordt er een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek.

3 Persoonlijk gesprek

Een van onze juristen bestudeert de informatie en neemt telefonisch contact met je op om zijn bevindingen te bespreken. Daarbij is voldoende ruimte voor jouw vragen.

4. Bepaal je vervolgstap

Je rechtspositie is bepaald en je weet waar je staat. De jurist adviseert je over vervolgstappen die je kunt nemen.

vrouw aan de telefoon

Tarief juridisch advies

Voor het uitvoeren van een rechtspositiebepaling betaal je € 205,- per uur. Een inschatting van hoe lang de jurist ermee bezig is wordt op voorhand aan je gecommuniceerd.

Vervolgstappen nemen

Wil je op basis van de uitkomst van de rechtspositiebepaling stappen ondernemen, zoals verdere onderhandeling of het aanspannen van een rechtszaak, dan kan onze partner BrandMR je hierbij helpen. Onze juristen kunnen je niet verder ondersteunen. Als consumentenorganisatie bieden wij alleen verdere ondersteuning bij conflicten met een professionele partij.

Bij BrandMR werken zeer ervaren advocaten en juristen met kennis van bouwrecht.


opengeslagen wetboek met daarachter rij boeken

Veelgestelde vragen

Wil jij de juristen van Vereniging Eigen Huis inschakelen om te weten hoe sterk jij staat? We snappen heel goed dat je dan vragen hebt. Hieronder vind je alvast het antwoord op de veelgestelde vragen.

Bekijk ook

Conflict met een professionele partijVvE Juridisch advies bij problemenDownload gratis voorbeeldbrieven en overeenkomsten

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube