Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackKrijg juridisch advies b...

Advies bij conflict particulieren

Heb je een conflict met de buren, iemand binnen de VvE of een andere particulier? En wil je weten of jij in je recht staat of niet? Kies dan voor een rechtspositiebepaling door een van onze juristen.

Bel 033 450 77 50
  • Snel duidelijkheid over hoe sterk je staat

  • Advies op maat in een persoonlijk gesprek

VEH Hero

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken
Klik hier om deze inhoud bij de bron te bekijken

Inzicht in jouw positie bij conflicten

Kun je het met je buren niet eens worden over de periodieke schilderbeurt, is er ruzie over het recht van overpad of heb je een ander conflict met een particulier en kom je er samen niet uit? Dan wil je weten wie gelijk heeft. Met een rechtspositiebepaling brengen onze juristen, op basis van de door jou aangeleverde stukken,  de situatie in kaart en vertellen hoe sterk je staat. We zijn ook eerlijk als we denken dat de kans klein is dat je gelijk krijgt.

Wij kunnen je niet ondersteunen in verdere onderhandelingen of het aanspannen van een rechtszaak, omdat de andere particulier ook lid kan zijn van Vereniging Eigen Huis. Gelukkig leert de ervaring dat de meeste conflicten tussen particulieren zijn op te lossen zonder verdere juridische begeleiding.

In 4 stappen naar een oplossing

Bel 033 450 77 50

1 Neem contact met ons op

Bel 033-4507750 om jouw probleem met ons te bespreken. Wij kunnen direct een inschatting maken of je bent geholpen met een rechtspositiebepaling of niet.

2 Aanleveren documenten en inplannen afspraak

Wil je de rechtspositiebepaling laten uitvoeren, dan kun je de noodzakelijke documenten digitaal aanleveren en wordt er een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek.

3 Persoonlijk gesprek

Een van onze juristen bestudeert de informatie. Hij neemt telefonisch contact met je op om zijn bevindingen te bespreken. Daarbij is voldoende ruimte voor jouw vragen.

4. Bepaal je vervolgstap

Je rechtspositie is bepaald en je weet waar je staat. Ga zelf het gesprek aan of gebruik onze voorbeeld documenten om de zaak op te lossen.

vrouw aan de telefoon

Tarief juridisch advies

Voor het uitvoeren van een rechtspositiebepaling betaal je € 195,- per uur. Een inschatting van hoe lang de jurist ermee bezig is wordt op voorhand aan je gecommuniceerd.

Veelgestelde vragen

Wil jij de juristen van Vereniging Eigen Huis inschakelen om te weten hoe sterk jij staat? We snappen heel goed dat je dan vragen hebt. Hieronder vind je alvast het antwoord op de veelgestelde vragen.

Bekijk ook

Conflict met een professionele partijVvE Juridisch advies bij problemenDownload gratis voorbeeldbrieven en overeenkomsten

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Eigen Huis Magazine september 2023

Eigen Huis Magazine september 2023
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube