Voor VvE'sContact
BackKrijg juridisch advies b...

Juridisch advies conflict particulieren

Heb je een conflict met de buren, iemand binnen de VvE of een andere particulier? En ben je nieuwsgierig hoe sterk je staat? Sta jij in je recht, of heb je volgens het recht geen gelijk? Onze juristen kijken graag met je mee.

  • Snel duidelijkheid over hoe sterk je staat

  • Gratis eerste hulp via de telefoon

  • Advies op maat in een persoonlijk gesprek

Hero image

Inzicht in jouw rechtspositie bij conflicten

Kun je het met je buren niet eens worden over de periodieke schilderbeurt, is er ruzie over het recht van overpad of heb je een ander conflict met een particulier? Onze juristen hebben alle kennis in huis om je advies te geven over conflicten die ontstaan over de eigen woning. Na het ontvangen van de benodigde documenten geven onze juristen een persoonlijk advies en vertellen hoe sterk je staat. We zijn ook eerlijk als we denken dat de kans klein is dat je gelijk krijgt.

Als je een conflict hebt met een particulier of VvE kunnen we je alleen advies geven en je toegang geven tot de juiste juridische documenten. Het is niet mogelijk om je te ondersteunen bij verdere onderhandelingen of het aanspannen van een rechtszaak, omdat de andere particulier ook lid kan zijn van Vereniging Eigen Huis. Gelukkig leert de ervaring dat de meeste conflicten tussen partijen zijn op te lossen zonder verdere juridische begeleiding.

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken
vrouw belt

Bel ons

Tijd voor een rechtspositiebepaling of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 033 450 77 50. Wij helpen je graag.

In 4 stappen naar een oplossing

1 Neem contact met ons op

Bel 033-4507750 voor een afspraak

2 Upload documenten

Lever ons de noodzakelijke documenten en informatie

3 Persoonlijk gesprek

We bestuderen de informatie. In een persoonlijk gesprek ontvangt de VvE ons advies. Stel ook vooral je vragen. €185 per uur (incl. btw)

4. Bepaal je vervolgstap

Je weet waar je staat. Ga zelf het gesprek aan of gebruik onze voorbeeld documenten om de zaak op te lossen. (Gratis)

Veelgestelde vragen

Wil jij de juristen van Vereniging Eigen Huis inschakelen om te weten hoe sterk jij staat? We snappen heel goed dat je dan vragen hebt. Hieronder vind je alvast het antwoord op de veelgestelde vragen.

Juridisch advies op maat

Ga jij een woning kopen? Wil je hulp bij het beoordelen van het contract voor een verbouwing? Of heb je een juridisch conflict met je aannemer of een andere partij? Wij komen je graag te hulp.

Bekijk ons aanbod

Bekijk ook

Conflict met een professionele partijConflict van de VvE

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube