Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackKrijg juridisch advies b...

Advies bij conflict professionele partij

Heb je een juridisch conflict met je aannemer, makelaar of andere professionele partij? En kom je er samen niet uit? Dan wil je weten welke partij gelijk heeft. Dit kan met een rechtspositiebepaling door een van onze juristen voor € 400,-.

Bel 033 450 77 50
  • Snel duidelijkheid over hoe sterk je staat

  • Advies op maat in een persoonlijk gesprek

stel staat in nieuwbouwwijk in aanbouw

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken

Klik hier om deze inhoud bij de bron te bekijken

Weet waar je staat bij conflicten

Heeft de aannemer volgens jou een verbouwing ondeugdelijk opgeleverd, heeft de makelaar zich niet aan de afspraken gehouden of heb je met een andere professionele partij een conflict? Dan wil je uiteraard weten hoe sterk je staat. Onze juristen brengen met een rechtspositiebepaling, op basis van de door jou ingediende stukken en informatie, de situatie in kaart en geven je advies. Zo weet je snel of je een sterke zaak hebt, of dat de kans groot is dat de andere partij gelijk krijgt. 

Vaste prijs van € 400,-

In 4 stappen naar een oplossing

Bel 033 450 77 50

1 Neem contact met ons op

Bel 033-4507750 om jouw probleem met ons te bespreken. Wij kunnen direct een inschatting maken of je bent geholpen met een rechtspositiebepaling of niet.

2 Aanleveren documenten en inplannen afspraak

Wil je de rechtspositiebepaling laten uitvoeren, dan kun je de informatie hiervoor digitaal aanleveren en wordt er een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek.

3 Persoonlijk gesprek

Een van onze juristen bestudeert de informatie. Hij neemt telefonisch contact met je op om zijn bevindingen te bespreken. Daarbij is voldoende ruimte voor jouw vragen.

4 Bepaal je vervolgstap

Je rechtspositie is bepaald en je weet waar je staat. Je kunt direct met de jurist of advocaat de mogelijkheden bespreken voor vervolgstappen.

Ook voor vervolgstappen

Wil je op basis van ons advies vervolgstappen zetten, en heb je daar een jurist of advocaat bij nodig? Wij kunnen je ondersteunen bij de onderhandelingen of vervolgprocedure met een professionele partij. Hiervoor betaal je € 205,- per uur. 

Mensen kijken en luisteren naar de VvE vergadering

Veelgestelde vragen

Wil jij de juristen van Vereniging Eigen Huis inschakelen om te weten wat jouw positie is ten opzichte van de professionele partij? Het is logisch als je dan nog wat vragen hebt. Hieronder vind je alvast het antwoord op de veelgestelde vragen.

Bekijk ook

Juridisch advies bij conflict particulierenVvE Juridisch advies bij problemen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube