Voor VvE'sContact
BackKrijg juridisch advies b...

Advies bij conflict professionele partij

Heb je een juridisch conflict met je aannemer, de makelaar of een andere professionele partij? En kom je er samen niet uit? Dan wil je weten welke partij gelijk heeft. Dit kan met een rechtspositiebepaling door een van onze juristen.

Bel 033 450 77 50
  • Snel duidelijkheid over hoe sterk je staat

  • Advies op maat in een persoonlijk gesprek

stel staat in nieuwbouwwijk in aanbouw

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken

Weet waar je staat bij conflicten

Heeft de aannemer volgens jou een verbouwing ondeugdelijk opgeleverd, heeft de makelaar zich niet aan de afspraken gehouden of heb je met een andere professionele partij een conflict? Dan wil je uiteraard weten hoe sterk je staat. Onze juristen brengen met een rechtspositiebepaling, op basis van de door jou ingediende stukken en informatie, de situatie in kaart en geven je advies. Zo weet je snel of je een sterke zaak hebt, of dat de kans groot is dat de andere partij gelijk krijgt. 

Vaste prijs van € 360,-

In 4 stappen naar een oplossing

Bel 033 450 77 50

1 Neem contact met ons op

Bel 033-4507750 voor een afspraak

2 Upload documenten

Nadat je een afspraak hebt gemaakt ontvangen we graag de noodzakelijke stukken en informatie.

3 Persoonlijk gesprek

We bestuderen deze informatie en geven je advies in een persoonlijk gesprek. Daarbij is natuurlijk voldoende ruimte voor jouw vragen. Kosten: €360,-.

4 Bepaal je vervolgstap

Je rechtspositie is samen met onze juristen bepaald en je weet waar je staat. Ga je vervolgstappen nemen? Ook daarbij kunnen we je weer van dienst zijn. Kosten: € 185,- per uur.

Ook voor vervolgstappen

Wil je op basis van ons advies vervolgstappen zetten, en heb je daar een jurist of advocaat bij nodig? Ook dan kun je op het juridisch team van Vereniging Eigen Huis vertrouwen. Hiervoor betaal je € 185,- per uur. 

man en vrouw kijken naar laptop

Veelgestelde vragen

Wil jij de juristen van Vereniging Eigen Huis inschakelen om te weten wat jouw positie is ten opzichte van de professionele partij? Het is logisch als je dan nog wat vragen hebt. Hieronder vind je alvast het antwoord op de veelgestelde vragen.

Bekijk ook

Juridisch advies bij conflict particulierenConflict van de VvE

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube