Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackBouwkundige keuring en k...

Zeker over je koopcontract

Koop je een bestaande woning en wil je er zeker van zijn dat het contract de juiste informatie bevat? Controleer het makkelijk zelf via digitale koopcontractcontrole, of laat het beoordelen door een juridisch expert.

blije mensen staan bij een 'verkocht' bord

Weet waarvoor je tekent

Het kopen van een woning doe je vaak maar een paar keer in je leven. Zo ook het tekenen van een koopcontract. Dit document bevat lastige juridische taal en je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de afspraken in het contract kloppen, met wat je tijdens de onderhandelingen hebt afgesproken. Laat daarom je koopcontract controleren. Via Vereniging Eigen Huis kan dat via een digitale controle of een persoonlijke beoordeling door een jurist.

Digitale koopcontractcontrole

Met onze digitale controle ontdek je direct wat er is gewijzigd in je koopcontract t.o.v. de model koopovereenkomst. In een uitgebreid rapport zie je waar tekst is doorgestreept of ongeldig is, waar tekst is veranderd en waar artikelen zijn toegevoegd of verwijderd. Heb je enige kennis van juridische taal, dan kan dit uitkomst bieden.

Doe de digitale controle

Koopcontractbeoordeling

Met onze persoonlijke koopcontractbeoordeling kijkt een van onze juristen naar jouw contract. Tijdens een telefonisch gesprek bespreekt de jurist jouw rechten en plichten als je het koopcontract zou ondertekenen en geeft hij tips en adviezen over onderhandelingen en contractwijzigingen.

Naar de beoordeling
Laila Alkadiri

'Een model-overeenkomst is niet vanzelfsprekend goed'

‘Een nieuwbouwwoning in een oud jasje’, noemde de aannemer het. Wat was Laila Alkadiri, jurist bij Vereniging Eigen Huis, blij dat het lid had gekozen voor een contractbeoordeling. Er was namelijk gebruik gemaakt van het modelcontract voor een bestaande eengezinswoning. Een contract dat past bij een normale bestaande woning, maar niet bij een transformatiewoning.

Lees meerControleer je koopcontract

Wil je zeker zijn van je koopcontract van een bestaande woning? Controleer het met onze diensten.

 • Digitale koopcontractcontrole

  Voor €29,95 zie je precies wat er in je koopcontract is gewijzigd.

  Doe de digitale controle
 • Koopcontractbeoordeling bestaande bouw

  Laat je contract beoordelen door een jurist. Krijg duidelijkheid over jouw rechten en plichten.

  Naar de beoordeling
 • Ook interessant

  Wat zet je in een koopovereenkomst?Koopovereenkomst en bedenktijdModel koopovereenkomst bestaande bouw

  Direct naar

  OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

  Magazine

  Magazine
  PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
  facebookinstagramlinkedintwitteryoutube