Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackNieuws

Koningin Máxima spreekt met woningzoekenden over de huizenmarkt

Hare Majesteit Koningin Máxima bracht op dinsdagmiddag 25 januari 2022 een werkbezoek aan Vereniging Eigen Huis in Amersfoort. Koningin Máxima sprak met mensen uit verschillende groepen uit de samenleving over de problemen op de woningmarkt en hun moeizame zoektocht naar een eerste of volgende eigen woning. 

Koningin Máxima werd ontvangen door Cindy Kremer, algemeen directeur van Vereniging Eigen Huis, die haar introduceerde bij starters voor wie een eerste huis onbetaalbaar is geworden, bij doorstromers die geen zicht hebben op een volgende woning en bij ouderen die niet kunnen verhuizen naar een passende, leeftijdsbestendige woning. 

Cindy Kremer: “Wij zijn blij dat wij de woningmarktproblemen onder de aandacht hebben kunnen brengen vanuit het perspectief van de mensen die hier iedere dag mee te maken hebben. Een dertiger die noodgedwongen weer bij haar ouders is gaan wonen en jonge gezinnen die tegen de grenzen van hun 60-vierkante meter woning aanlopen en die al een paar jaar zonder resultaat hard op zoek zijn naar iets groters." 

"Koningin Máxima toonde veel belangstelling voor de verhalen van mensen die ondanks hun grote volhardendheid vastlopen in de woningmarkt. Zij vonden het waardevol dat zij hun ervaringen en zorgen konden delen.”

  • Bekijk hier de korte video van het werkbezoek

Tags

Woningmarkt

Deel dit artikel

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Actueel

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube