Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackHome

Univé en Vereniging Eigen Huis werken samen

Univé is net als Vereniging Eigen Huis een onafhankelijke organisatie zonder winstoogmerk die het belang van leden voorop stelt. We kunnen elkaar versterken en aanvullen, ieder vanuit eigen expertise.

VEH Hero

Univé maakt gebruik van de hypotheekdiensten en systemen van Vereniging Eigen Huis. Leden van Univé met een bestaande (lopende) hypotheek kunnen gebruik maken van De Hypotheekwacht. Een handige onlinetool, die inzicht geeft of de bestaande hypotheek nog aansluit bij je wensen. Leden van Univé die een hypotheek  nodig hebben kunnen advies vragen bij de kantoren van Univé. Samen met de hypotheekadviseur stellen ze de juiste hypotheek samen.

Lidmaatschap Vereniging Eigen Huis

Univé-leden, van aangesloten Regionale Univé’s, die een nieuwe hypotheek afsluiten of al een Univé hypotheek hebben en gebruik(gaan)maken van De Hypotheekwacht, worden automatisch lid van Vereniging Eigen Huis. Univé neemt het eerste jaar de lidmaatschapskosten voor haar rekening. Het lidmaatschap loopt niet automatisch door.

De Hypotheekwacht

De Hypotheekwacht is een online tool waarmee je altijd inzicht hebt in je Univé-hypotheek. Verandert er iets in je persoonlijke situatie? Wat als de rentevaste periode afloopt? Of wil je weten hoe je ervoor staat na je pensioen? Dankzij het handig kunnen uploaden van je gegevens via DigiD en  een aantal slimme rekentools weet je direct of je hypotheek nog bij je past. Dat geeft zekerheid. Nu en straks.

Kijk voor meer informatie ook op unive.nl/eigenhuis

Veelgestelde vragen

Ook interessant

De HypotheekwachtDe voordelen van een lidmaatschapDit doet Vereniging Eigen Huis voor jou

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube