Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Onderzoek naar oorzaken vertragingen nutsvoorziening wordt opgepakt

Geplaatst op 23 apr 2018
Laatst bijgewerkt op 23 apr 2018, 1:10

Minister Ollongren laat onderzoek doen naar de oorzaken van de vertragingen die zijn ontstaan bij het aansluiten van nutsvoorzieningen bij nieuwbouwwoningen.

Lees meer

VEH: Hypotheekadvies onzeker en riskant door complexiteit fiscale regels

Geplaatst op 23 apr 2018
Laatst bijgewerkt op 23 apr 2018, 12:03

De Belastingdienst moet huiseigenaren op verzoek een beschikking renteaftrekstand verstrekken. Alleen dan is er zekerheid over de resterende periode van hypotheekrenteaftrek.

Lees meer

VEH: Huiseigenaar wil niet dat bank belt over aflossingsvrije hypotheek

Geplaatst op 17 apr 2018
Laatst bijgewerkt op 17 apr 2018, 6:18

Ruim een derde van de huiseigenaren met een aflossingsvrije hypotheek denkt de lening na 30 jaar niet te kunnen terugbetalen, terwijl dat wel de bedoeling is. Dit blijkt uit onderzoek van Vereniging Eigen Huis onder bijna 1.200 leden met een aflossingsvrije hypotheek. Ook is opvallend dat 85% het niet op prijs stelt als de bank hierover contact opneemt.

Lees meer

Vertrouwen op de woningmarkt opnieuw gedaald

Geplaatst op 13 apr 2018
Laatst bijgewerkt op 13 apr 2018, 2:45

Het consumentenvertrouwen op de woningmarkt is deze maand verder gedaald. Tot het najaar van 2017 was het vertrouwen stabiel, maar in september zette de daling in. In maart komt de Eigen Huis Marktindicator uit op een score van 107.

Lees meer

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media
Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten. Bekijk het overzichtkeyboard_arrow_right

Pers

Pers
Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact perskeyboard_arrow_right
Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid