Actueel

Vereniging Eigen Huis houdt u graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de huizenmarkt. We publiceren regelmatig nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht.
Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief.

Naar het nieuwsoverzicht

 

Isolatiesubsidie nu al op

Geplaatst op 10 apr 2017
Laatst bijgewerkt op 10 apr 2017, 6:00

Mensen die hun koophuis de komende maanden willen isoleren, dreigen naast het net te vissen. Het geld voor de isolatiesubsidieregeling is namelijk al bijna op. Vereniging Eigen Huis pleit voor het bijvullen van de pot én voor een duurzame regeling.

Lees meer

Rol NAM beperkt tot betalen

Geplaatst op 4 apr 2017
Laatst bijgewerkt op 4 apr 2017, 2:00

Vanaf 31 maart 12.00 uur trekt de NAM zich terug uit het schadeproces voor afwikkeling van gasschade. Dat meldde Nationaal Coördinator Groningen (NCG) Hans Alders afgelopen vrijdag.

Lees meer

Nieuwe algemene voorwaarden energieleveranciers

Geplaatst op 31 mrt 2017
Laatst bijgewerkt op 31 mrt 2017, 1:00

Per 1 april 2017 gelden nieuwe Algemene Voorwaarden voor de levering van energie. De voorwaarden, die in overleg met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis zijn gemaakt, zijn aangepast aan nieuwe consumentenwetgeving en behelzen een aantal verbeteringen voor consumenten.

Lees meer

Erfpachtvoorstel Utrecht veel te duur

Geplaatst op 29 mrt 2017
Laatst bijgewerkt op 29 mrt 2017, 12:00

De gemeente Utrecht moet met een beter betaalbaar voorstel komen om erfpacht te kunnen afkopen, vindt het merendeel van de Utrechtse gemeenteraad. Ook Vereniging Eigen Huis vindt het voorstel veel te duur.

Lees meer

Actuele onderwerpen

Wat verandert er voor u in 2017?

De Miljoenennota is weer besproken. Wij maken voor u de balans op. Welke maatregelen van het kabinet raken u als huiseigenaar? En wat zijn de financiële gevolgen in 2017? 

Gaswinning Groningen

Ongeveer 150.000 huiseigenaren in Groningen verkeren in onzekerheid, doordat zij schade aan hun huis hebben als gevolg van de gaswinning. Die laten wij niet in de kou staan.

Woekerpolis

Wat is een woekerpolis? Hoe weet u of u een woekerpolis heeft? En wat moet in dat geval doen? Vereniging Eigen Huis zet de informatie voor u op een rij.

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten.

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling.