Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vindt u terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

VEH: Klimaatakkoord moet haalbaar en betaalbaar zijn

Geplaatst op 22 jun 2018
Laatst bijgewerkt op 22 jun 2018, 6:00

Het Klimaatakkoord moet haalbaar en betaalbaar zijn, vindt Vereniging Eigen Huis. De vereniging praat aan een van de klimaattafels mee over maatregelen om het gasverbruik terug te dringen, zodat woningen uiteindelijk van het aardgas af kunnen.

Lees meer

Nieuwe subsidieregeling voor zonnepanelen

Geplaatst op 17 jun 2018
Laatst bijgewerkt op 17 jun 2018, 10:00

In 2020 wordt de salderingsregeling voor zonnepanelen vervangen door een terugleversubsidie. Minister Wiebes van Economische Zaken heeft de Tweede Kamer hierover ge├»nformeerd.

Lees meer

Energieprijzen per 1 juli omhoog

Geplaatst op 14 jun 2018
Laatst bijgewerkt op 14 jun 2018, 10:00

Bijna de helft van de Nederlandse huishoudens gaat per 1 juli meer betalen voor energie, blijkt uit een inventarisatie van Gaslicht.com en Pricewise. Veel energieleveranciers verhogen dan hun variabele tarieven.

Lees meer

VEH: vertrouwen in woningmarkt nadert omslagpunt

Geplaatst op 13 jun 2018
Laatst bijgewerkt op 13 jun 2018, 9:00

Het consumentenvertrouwen op de woningmarkt glijdt langzaam verder af. In mei eindigde de Eigen Huis Marktindicator op een stand 104 punten, nog net boven het omslagpunt van 100 punten. 

Lees meer

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media
Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten. Bekijk het overzichtkeyboard_arrow_right

Pers

Pers
Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Bent u journalist en heeft u een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact perskeyboard_arrow_right
Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid