Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Nieuws

Snelle doorbraak stikstof impasse noodzakelijk

Geplaatst op 16 okt 2019
Laatst bijgewerkt op 16 okt 2019, 2:15

De woningnood is hoog in ons land, een rechter oordeelde dat er onvoldoende rekening wordt gehouden met de gevolgen van stikstofuitstoot voor de natuur.

Lees meer
Nieuws

Afdwingbare maatregelen nodig tegen hogere warmtetarieven

Geplaatst op 9 okt 2019
Laatst bijgewerkt op 9 okt 2019, 2:15

De grote warmteleveranciers hebben het afgelopen jaar aanmerkelijk meer verdiend dan wat toezichthouder ACM redelijk vindt. Vereniging Eigen Huis wil dat minister Wiebes maatregelen kan nemen om warmteleveranciers te dwingen hun tarieven te matigen. 

Lees meer
Nieuws

NHG verlaagt premie in 2020

Geplaatst op 9 okt 2019
Laatst bijgewerkt op 9 okt 2019, 11:02

De Nationale Hypotheek Garantie (NHG) verlaagt per 1 januari de premie met 0,2% naar 0,7% van de hypotheeksom. Vereniging Eigen Huis is blij met de premieverlaging, ondanks dat deze premie nog wel wat lager had gekund. 

Lees meer
Nieuws

Platform Woonstarters biedt beleidsmakers inspiratie

Geplaatst op 1 okt 2019
Laatst bijgewerkt op 1 okt 2019, 11:00

Veel starters hebben weinig spaargeld, kampen met een studieschuld of kunnen überhaupt geen woning vinden vanwege het woningtekort. Het Platform Woonstarters laat zien wat wel mogelijk is.

Lees meer

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media
Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten. Bekijk het overzicht

Pers

Pers
Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers

We zijn genomineerd voor website van het jaar. Stem je op ons?