Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Berichten ouder dan een maand vind je terug in ons nieuwsarchief. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Teleurstelling over uitspraak boeterente Delta Lloyd

Geplaatst op 17 jan 2020
Laatst bijgewerkt op 17 jan 2020, 9:53

Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond zijn teleurgesteld over de uitspraak van de Rechtbank Amsterdam in de zaak tegen Delta Lloyd. De rechter wees een collectieve vordering af.

Lees meer

Overgangsregeling ISDE voor nieuwbouwwoningen

Geplaatst op 24 dec 2019
Laatst bijgewerkt op 24 dec 2019, 12:00

Kopers van nieuwbouwwoningen die een zonneboiler of warmtepomp hebben gekocht vóór 1 januari 2020, maar nog niet geïnstalleerd, kunnen hiervoor in 2020 alsnog subsidie aanvragen. Wel zijn hier voorwaarden aan verbonden.

Lees meer

Woningmarktvertrouwen eindigt 2019 positief

Geplaatst op 23 dec 2019
Laatst bijgewerkt op 23 dec 2019, 8:15

Het afgelopen jaar nam het vertrouwen van consumenten in de koopwoningmarkt geleidelijk toe. In het laatste kwartaal bereikt het consumentenvertrouwen een stand van 106 punten.

Lees meer

Vereniging Eigen Huis over het Klimaatakkoord

Geplaatst op 20 dec 2019
Laatst bijgewerkt op 20 dec 2019, 10:32

De uitwerking van de enorme verduurzamingsoperatie van woningen zal niet alleen haalbaar en betaalbaar moeten zijn, de overheidsplannen moeten huiseigenaren ontzorgen en een reëel handelingsperspectief bieden.

Lees meer

Vereniging Eigen Huis in de media

Vereniging Eigen Huis in de media

Regelmatig is Vereniging Eigen Huis in de media te zien: op televisie, radio of in nieuwsberichten. Bekijk het overzicht

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers