Actueel

Wat er gebeurt op de woningmarkt

Vereniging Eigen Huis houdt je graag op de hoogte van de ontwikkelingen op de woningmarkt. We publiceren geregeld nieuwsberichten.

Nieuwsoverzicht

Bekijk de laatste nieuwsberichten rondom wonen en eigenwoningbezit in ons nieuwsoverzicht. Elke week wordt er een blog gepubliceerd door onze kennisexperts. Lees ze via het blogoverzicht.

Naar het nieuwsoverzicht

Minister Hugo de Jonge op bezoek bij Vereniging Eigen Huis

Geplaatst op 24 jun 2022
Laatst bijgewerkt op 24 jun 2022, 10:55

Nederland heeft voor het eerst in jaren weer een minister voor Volkshuisvesting: Hugo de Jonge. Als Vereniging Eigen Huis wilden we natuurlijk graag kennismaken. En dat gebeurde: De Jonge kwam woensdag 22 juni bij ons op bezoek.

Lees meer

Gunstige overstapregeling erfpacht voor spijtoptanten

Geplaatst op 24 jun 2022
Laatst bijgewerkt op 24 jun 2022, 9:30

Erfpachters die tot 8 januari 2020 gebruik konden maken van relatief gunstige overstapvoorwaarden maar dat niet deden, kunnen dit alsnog doen.

Lees meer

Nieuwe babbeltruc met rookmelders

Geplaatst op 23 jun 2022
Laatst bijgewerkt op 23 jun 2022, 9:30

De politie waarschuwt voor oplichters met een nieuwe babbeltruc: ze komen aan de deur om te controleren op rookmelders. Die zijn vanaf 1 juli verplicht in elke woning. 

Lees meer

Pleidooi: zoek naar alternatieven voor het Warmtefonds

Geplaatst op 19 jun 2022
Laatst bijgewerkt op 23 jun 2022, 6:38

Huiseigenaren zonder financiële middelen voor verduurzaming kunnen tegen 0% rente een lening afsluiten bij het Warmtefonds. Te riskant, vindt de vereniging. 

Lees meer

Vereniging Eigen Huis en de media

Pers

Vereniging Eigen Huis stelt prijs op goede contacten met de pers. Ben je journalist en heb je een verzoek om informatie? Neem dan contact op met onze persafdeling. Contact pers