Bouwkundige keuring in Arnhem

Regio Gelderland-Midden

Ben je op zoek naar een bouwkundige keuring in Arnhem of omgeving? Met een Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen Huis krijg je meer inzicht in de staat van een woning. Onze onafhankelijke en gecertificeerde bouwkundigen weten wat er in de buurt speelt. Zij inspecteren de woning en komen op voor je belangen.
  • Kennis van de markt in Arnhem en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Met onze bouwkundige keuring in Arnhem sta je sterker

Ga je een bestaand huis kopen in Arnhem of omgeving? Je wilt niet voor verrassingen komen te staan. Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen huis wéét je wat je koopt. Je krijgt inzicht in de bouwkundige staat van de woning en in eventueel achterstallig onderhoud. Zo sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 

Heb je een nieuwbouwwoning gekocht, dan is het verstandig een bouwkundige in te schakelen bij de Opleveringskeuring. De oplevering is een belangrijk juridisch moment. De bouwkundige inspecteert de woning en komt op voor jouw belangen. 

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Arnhem e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • Onze Opleveringskeuring duurt ongeveer twee uur. Zo heeft de bouwkundige genoeg tijd om de woning grondig te controleren.    
  • Ook voor verzekeringen kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een opstal- of inboedelverzekering. 
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Binnen 48 uur na de bouwtechnische keuring ontvang je een uitgebreid bouwkundig rapport dat voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierin staan onder andere de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Verder worden eventuele kosten voor het verbeteren van de woning opgenomen; denk aan het isoleren van de woning of het vernieuwen van een badkamer. Deze informatie kun je gebruiken in onderhandelingen over de prijs van de woning.
Verkopers bieden hun huis soms aan met een bouwkundig rapport van de makelaar. Maar de tegenpartij kijkt toch met een ander oog. Zo heb ik meegemaakt dat er scheuren in de muur zaten. Die werden door de verkopende partij afgedaan als ‘werking van de muren'. Bleek het een ernstig constructieprobleem te zijn. Ook de brandveiligheid is een aandachtspunt. Vergeet niet dat je als koper een onderzoeksplicht hebt. Je kunt dus niet blind vertrouwen op een bouwkundig rapport van de verkoper.
Ron Brink, bouwkundige (Eigen Huis Magazine, jrg. 41 mei 2014)

Bouwkundige keuring in Arnhem of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op: 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Gelderland-Midden, Meander 251, 6825 MC Arnhem. Onze bouwkundige keuringen in Arnhem en omgeving (regio Gelderland-Midden) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring