Bouwkundige keuring in Breda

Regio Midden- en West-Brabant

Voorkom verrassingen met een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis. Met onze bouwkundige keuring in Breda weet je wat je koopt. Onze onafhankelijke en gecertificeerde bouwkundigen weten wat er in de buurt speelt! 
  • Kennis van de markt in Breda en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Met onze bouwkundige keuring in Breda sta je sterker

Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen huis wéét je wat je koopt. Een Bouwtechnische keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een bestaande woning. Deze keuring geeft je inzicht in de bouwkundige staat van de woning en inzage in de kosten om het huis in goede staat te brengen. Daardoor kom je niet voor verrassingen te staan als je het huis koopt. 

Naast de Bouwtechnische keuring kun je onze bouwkundigen inschakelen voor een Opleveringskeuring. Bij nieuwbouw is de oplevering een belangrijk juridisch moment. De bouwkundige inspecteert de woning en komt op voor je belangen.

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Breda e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • Onze bouwkundige let ook op de veiligheid in huis. Hij kijkt bijvoorbeeld naar de aanwezigheid van rookmelders.
  • Het keuringsrapport ontvang je binnen een dag na de Opleveringskeuring per e-mail.
  • Al onze bouwkundigen krijgen een gedegen opleiding en worden regelmatig gecontroleerd. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit van onze keuringen.
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Na de Bouwtechnische keuring in Breda ontvang je binnen 48 uur een uitgebreid bouwkundig rapport. Dit rapport voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierin staan onder andere de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Ook worden eventuele kosten voor het verbeteren van de woning hierin opgenomen; denk aan het energiezuiniger maken van de woning of het vernieuwen van de keuken. De informatie in dit bouwkundig rapport kun je gebruiken bij de onderhandelingen over de prijs van de woning. 
Ik kan me bij keuringen nog elke keer verbazen. Al die verrassende dingen die je tegenkomt. Ik keurde eens een woning die slechts een paar jaar oud was. Het huis zag er spic en span uit. Maar in het toilet bleek het ventilatiekanaal niet aangesloten op de centrale afzuiging. De ventilatiepijp kwam op de zolder uit. Dat is niet in orde, want het kan daar dan behoorlijk stinken. Los daarvan is de balans tussen toevoer van frisse lucht en afvoer van vervuilde lucht in de woning verstoord.
Sandra Stoppels, bouwkundige (Eigen Huis Magazine, jrg. 44 mei 2017)

Bouwkundige keuring in Breda of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op: 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Midden- en West-Brabant, Graaf Engelbertlaan 75, 4837 DS Breda. Onze bouwkundige keuringen in Breda en omgeving (regio Midden- en West-Brabant) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis. 

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring