Bouwkundige keuring in Schiedam

Regio Schiedam, Voorne en Goeree

Ben je op zoek naar een professionele bouwkundige keuring in Schiedam of omgeving? Kies dan voor een keuring van Vereniging Eigen Huis. Al onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en gecertificeerd en weten wat er speelt in de buurt. 
  • Kennis van de markt in Schiedam en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Met onze bouwkundige keuring in Schiedam sta je sterker

Ga je een bestaand huis kopen in Schiedam of omgeving? Je wilt niet voor verrassingen komen te staan. Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen huis wéét je wat je koopt. Door inzicht te krijgen in de bouwkundige staat van de woning en in eventueel achterstallig onderhoud, sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 

Ook bij de oplevering van een nieuwbouwwoning is het verstandig een bouwkundige in te schakelen. De oplevering is een belangrijk juridisch moment. Tijdens de Opleveringskeuring inspecteert de bouwkundige de woning en komt hij op voor jouw belangen.

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Schiedam e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • Onze bouwkundige kijkt ook naar de staat van het onderhoud van het huis en wat het kost om achterstallig onderhoud aan te pakken. Zo weet je waar je aan toe bent voordat je het huis koopt. 
  • Een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis is altijd onafhankelijk. Wanneer je problemen met de bouwer verwacht tijdens de oplevering van je nieuwbouwwoning, is het fijn te weten dat de bouwkundige opkomt voor jouw belangen.
  • Ook voor verzekeringen kun je bij ons terecht, bijvoorbeeld voor een opstal- of inboedelverzekering. 
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Na de bouwkundige keuring ontvang je binnen 48 uur een uitgebreid bouwkundig rapport dat voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In dit rapport staan onder andere de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Blijkt dat de woning niet goed geïsoleerd is of dat de woning energiezuiniger kan? Dan worden deze eventuele kosten ook in het rapport opgenomen. 
Ruim vijftien jaar ben ik nu auditor en examinator voor de certificering van bouwkundigen. Al onze keurmeesters zijn gecertificeerd en ik controleer of zij blijven voldoen aan de kwaliteitseisen van Vereniging Eigen Huis. Ik ben behoorlijk streng, onze keuringsadviezen zijn niet vrijblijvend. Ook uniformiteit is belangrijk. De neuzen moeten dezelfde kant op staan. Zo weten aannemers en makelaars precies wat ons standpunt is.
Theo Bransen, auditor en examinator (Eigen Huis Magazine, jrg. 42 nov 2015)

Bouwkundige keuring in Schiedam of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op: 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Schiedam-Voorne-Goeree, 's-Gravelandseweg 258, 3125 BK Schiedam. Onze bouwkundige keuringen in Schiedam en omgeving (regio Schiedam-Voorne-Goeree) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring