Bouwkundige keuring in Zwolle

Regio IJsselland

Ben je op zoek naar een professionele bouwkundige keuring in Zwolle of omgeving? Kies dan voor een keuring van Vereniging Eigen Huis. Al onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en gecertificeerd en weten wat er speelt in de buurt. 
  • Kennis van de markt in Zwolle en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Sta sterker met onze bouwkundige keuring in Zwolle

Bij een bouwkundige keuring maken we onderscheid tussen een bestaand huis en een nieuwbouwwoning. Ga je een bestaand huis in Zwolle kopen, dan is het verstandig een Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen Huis te laten uitvoeren. Met deze bouwkundige keuring weet je wat je koopt. Je krijgt inzicht in de bouwkundige staat van de woning en eventueel achterstallig onderhoud. Met deze informatie sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 

Bij nieuwbouw adviseren we je een bouwkundige in te schakelen voor een Opleveringskeuring. De oplevering is bij nieuwbouw namelijk een belangrijk juridisch moment. Onze bouwkundige inspecteert de woning op bouwkundige gebreken en komt op voor je belangen. Dit zorgt voor een sterkere positie tegenover de aannemer.

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Zwolle e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • De berekening van de kosten voor een bouwkundige keuring gaat per m3. Hoe groter het huis, hoe meer tijd onze bouwkundige nodig heeft om alles grondig te checken.
  • Een bouwkundige van Vereniging Eigen Huis is altijd onafhankelijk. Wanneer je problemen met de bouwer verwacht tijdens de oplevering van je nieuwbouwwoning, is het fijn te weten dat onze bouwkundige opkomt voor jouw belangen. 
  • Soms is een bouwkundige keuring verplicht als je een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wilt afsluiten. Onze keuring voldoet aan de NHG-normen.
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Is de bouwkundige keuring in Zwolle achter de rug, dan ontvang je binnen 48 uur een uitgebreid bouwkundig rapport. Dit rapport voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In dit rapport vind je onder andere informatie over de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Ook kosten voor het verbeteren van de woning, zoals isoleren of energiezuiniger maken van de woning, worden in dit rapport opgenomen. De informatie in dit bouwkundig rapport kun je gebruiken bij de onderhandelingen over de prijs van de woning. 
Bij een bouwkundige keuring trof ik vloerbedekking aan in de badkamer. Dat is niet hygiënisch, en het mag ook niet. De vloer in de badkamer moet waterdicht zijn. Vanaf de begane grond zag ik vochtplekken op het plafond. Misschien zat er houtrot in de badkamervloer, maar dat weet je pas als de vloerbedekking eruit gaat. Ik heb de kopers gewezen op dat risico. Omdat het een visuele keuring is, kon ik daar geen uitsluitsel over geven.
Bert-Jan Elfrink, bouwkundige (Eigen Huis Magazine jrg. 44 okt 2017)

Bouwkundige keuring in Zwolle of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op: 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring IJsselland, Dokter van Deenweg 84-92, 8025 BL Zwolle. Onze bouwkundige keuringen in Zwolle en omgeving (regio IJsselland) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis. 

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring