Voor VvE'sContact
BackDiensten

Collectieve Inkoop Energie

Sinds lange tijd hebben we weer een veiling kunnen organiseren voor de Collectieve Inkoop Energie. Met resultaat! We hebben een scherp aanbod hebben gekregen voor een 1-jarig energiecontract. Behoefte aan zekerheid? Schrijf je snel in!

Schrijf je nu in
man bedient gasfornuis met fluitketel erop

Waarom de Collectieve Inkoop Energie?

Wij willen de woonlasten voor huiseigenaren betaalbaar houden en vinden dat iedereen recht heeft op scherpe tarieven voor gas en groene stroom. Daarom organiseert Vereniging Eigen Huis sinds 2009 de Collectieve Inkoop Energie samen met haar partner iChoosr, specialist in groepsaankopen.

Er is weer een veiling geweest!

Sinds lange tijd hebben we weer een veiling kunnen organiseren voor de Collectieve Inkoop Energie. Maar liefst 110.000 mensen deden mee met de veiling, waardoor we een scherp aanbod hebben gekregen voor een 1-jarig energiecontract met tarieven onder het prijsplafond. 

Let op: er is een beperkt aantal contracten van 25.000 beschikbaar. We selecteren de deelnemers in chronologische volgorde waarbij de eerste inschrijvers ook als eerste een aanbod ontvangen. 

Ben jij één van deze eerste deelnemers, dan ontvang je hierover een e-mail van ons. 

Behoefte aan zekerheid? Schrijf je in!

Wil je zeker zijn van je energiekosten komende periode? Schrijf je dan in voor de Collectieve Inkoop Energie. We kunnen je nog niet precies vertellen wanneer je een aanbod van ons kan verwachten maar we doen ons best en houden je op de hoogte van de voortgang.

Schrijf je nu in
vrouw leest boek op stoel

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Collectieve Inkoop Energie?

1. Schrijf je in

Alle huishoudens in Nederland kunnen zich gratis en vrijblijvend online inschrijven.

2. Veiling

Wij organiseren een veiling voor energieleveranciers die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Het beste bod wint.

3. Persoonlijk aanbod

Je ontvangt een persoonlijk aanbod voor gas en groene stroom. Je beslist zelf of je dit aanbod accepteert. Iedereen kan meedoen, ook als je huidige energiecontract nog niet is afgelopen.

4. Overstappen

Als je het aanbod accepteert, ontvang je een bevestiging waarna de bedenktijd van 14 dagen ingaat. Je nieuwe energieleverancier zegt je huidige contract op, de overstap wordt dus volledig voor je geregeld.

Ook interessant

Meer informatie

Zo werkt hetVeelgestelde vragen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube