Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackVerduurzamen

Collectieve Inkoop Isoleren

Laat je woning vakkundig isoleren tegen een scherpe prijs. Laat je gegevens achter, dan informeren wij je zodra de actie start

Houd me op de hoogte
  • Betrouwbaar isolatie advies

  • Vakkundige uitvoering

  • Scherp aanbod

VEH Hero

Verduurzamen met isoleren

Een goed geïsoleerd huis zorgt voor meer comfort en een lagere energierekening. Je kunt kiezen voor dakisolatie, vloer- of bodem isolatie en het isoleren van de spouwmuur. Goed om te weten: Er is een landelijke subsidie voor isolatie beschikbaar.

Doe ook mee!

Wil je isoleren? Met ons collectieve inkoop helpen wij je.  Doe de isolatiecheck en ontdek direct welke maatregelen geschikt zijn voor jouw woning, inclusief een indicatie van de gebruikte materialen, de kosten, je gasbesparing en de hoogte van de subsidie. Je kunt vervolgens zelf kiezen welke maatregelen je wilt laten uitvoeren. Wij sturen je hiervoor binnen 1 weken een persoonlijk aanbod.

Houd me op de hoogte
Al ruim 10.000 huizen geïsoleerd
Gecertificeerde isolatiebedrijven
Wij zien erop toe dat alles soepel verloopt

Het aanbod: wat kun je verwachten

Via de Collectieve Inkoop Isoleren ontvang je een aanbod van het winnende isolatiebedrijf, afgestemd op jouw situatie. Het bevat hoogwaardige materialen, vakkundige uitvoering door gecertificeerde specialisten en is scherp geprijsd. Je beslist zelf of je het aanbod accepteert, of niet.

Tijdens de uitvoering zien wij erop toe dat het goed verloopt. Wij hebben hierover strikte afspraken gemaakt met het isolatiebedrijf en we controleren het opleverdocument zodra de klus bij je is uitgevoerd. Mocht je toch problemen ervaren, dan gaan wij voor je in gesprek met het isolatiebedrijf om tot een oplossing te komen.

Man boort gat in muur

Isoleren in 5 stappen – zo werkt ons collectief

In 5 stappen jouw woning vakkundig geïsoleerd.

Houd me op de hoogte

1. Doe de isolatiecheck

Ontdek via de isolatiecheck welke isolatiemaatregelen geschikt zijn voor jouw woning, inclusief een indicatie van de gebruikte materialen, de kosten, je gasbesparing en hoogte van de subsidie.

2. Schrijf je vrijblijvend in

Schrijf je in voor de Collectieve Inkoop Isoleren. Geef aan voor welke maatregelen je een aanbod wilt ontvangen.

3. Persoonlijk aanbod: jij beslist

Je ontvangt binnen 2 weken een compleet aanbod voor de isolatiemaatregelen van jouw keuze. Je beslist zelf of je dit aanbod accepteert, of niet.

4. Schouw van je woning

Als je het aanbod accepteert, komt de isolatiespecialist bij je thuis langs om de te isoleren ruimtes te beoordelen. Hierna ontvang je de definitieve offerte.

5. Uitvoering

Het isolatiebedrijf spreekt een datum voor uitvoering met je af.

Download voorbeeld isolatie advies

Benieuwd hoe het advies eruitziet dat je krijgt na het invullen van onze isolatiecheck? Download het voorbeeld (pdf).

Binnenkort beschikbaar


a man sitting in a chair watching an tablet with his wife in a house

Waarom de Collectieve Inkoop Isoleren?

Wij zien nog veel isolatiebedrijven in de markt zonder de benodigde certificering. Ook zijn isolatieadviezen niet eenduidig en worden er onbetrouwbare materialen toegepast.

Dit kan anders. Daarom organiseren wij de Collectieve Inkoop Isoleren. Wij zorgen voor onafhankelijk en betrouwbaar isolatieadvies. Daarnaast laten wij alleen gecertificeerde en financieel gezonde isolatiebedrijven toe en stellen strenge eisen aan de materialen die ze gebruiken.
Omdat we met ruim 800.000 leden een flink aantal isolatie-aanvragen kunnen garanderen krijgen we middels een veiling een scherpe prijs.

Inschrijven

Om mee te kunnen doen met ons collectief start je met de isolatiecheck. We stellen je hierin vragen over de te isoleren ruimtes om een goed advies te kunnen geven en zodat de leverancier je een passend aanbod kan doen.

Houd me op de hoogte

Veelgestelde vragen

Meer over isoleren

Glas vervangenDakisolatieSpouwmuurisolatieVloerisolatie

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube