Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackVerzekeringen

Doe de snelle premiecheck

Een opstal- of inboedelverzekering nodig? Met de woonverzekeringen van Eigen Huis Verzekeringen zijn je zonnepanelen goed gedekt.

man en zonnepaneleninstallateur tillen zonnepaneel uit busje

Doe de premiecheck in 1 minuut

Zonnepanelen verzekerd?

Het is belangrijk om te controleren of je zonnepanelen onder de dekking vallen van je opstalverzekering. Soms moet je dit apart meeverzekeren. Daarnaast is het goed om na te gaan voor welk bedrag de panelen zijn verzekerd en welke schades worden gedekt. Zo voorkom je dat je bij schade helemaal niets, of slechts een deel van het bedrag vergoed krijgt.

twee mannen en een vrouw in woonkamer aan tafel

Zonnepanelen verzekeren: waar moet je op letten?

Verzekeren bij Vereniging Eigen Huis

Wil je zeker zijn van een uitstekende dekking, kies dan voor onze opstalverzekering. Je zonnepanelen, vast gemonteerd of bevestigd zijn met een plakdaksysteem verzwaard met stenen, zijn automatisch meeverzekerd. Daarnaast scoort de opstalverzekering het maximaal aantal MoneyView-sterren op prijs én voorwaarden.  

Heb je niet vast gemonteerde zonnepanelen, kies dan voor onze inboedelverzekering

Website image

Hoe zijn je zonnepanelen verzekerd?

  • Diefstal met inbraakschade
  • Brandschade
  • Stormschade
  • Tijdens het tijdelijk verhuren van de woning zijn je zonnepanelen tot maximaal twee maanden per jaar verzekerd.
  • Je hebt een garantie tegen onderverzekering. Deze garantie betekent dat de vastgestelde schade wordt vergoed. Ook als deze hoger is dan de door ons vastgestelde herbouwwaarde bij het aangaan of wijzigen van deze verzekering. Staan er maximale vergoedingen op de polis of in de voorwaarden? Dan wordt tot dat maximum vergoed.

Kies de juiste woonverzekering

Je kunt een opstalverzekering of inboedelverzekering los afsluiten, maar je kunt ook kiezen voor het Woonpakket. Je stelt je eigen Woonpakket samen met jouw belangrijkste woonverzekeringen, bestaande uit een opstal-, inboedel-, aansprakelijkheids- en/of rechtsbijstandsverzekering. 

Een woonpakket biedt - naast de scherpe premie - als extra voordeel dat er bij eventuele schade geen vervelende discussie tussen verschillende verzekeraars ontstaat over waar de uitkering van de opgelopen schade onder valt. Bovendien is de schade-afhandeling ook vaak sneller geregeld.

Tip! Doe mee met de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Zonnepanelen voor een scherpe prijs én met lange garantie. Wij doen het uitzoekwerk en informeren je helder en objectief. Wel zo makkelijk! Doe de dakcheck en ontdek wat jij kunt besparen. Schrijf je vrijblijvend in en ontvang een offerte op maat. 

Grootste collectief van Nederland
Hoge kwaliteit zonnepanelen
Inclusief installatie, monitoring & garantie
Doe mee

Meer over zonnepanelen

Meer informatieKosten en opbrengst zonnepanelenBekijk het woonpakket

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube