Bouwkundige keuring: meer zekerheid

Wil je meer zekerheid over de staat van het huis dat je op het oog hebt? Laat een onafhankelijke bouwkundige ernaar kijken. Na een keuring weet je beter wat je koopt.

Een huis kopen: de bouwkundige keuring

Je hebt jouw droomhuis gevonden, maar je weet misschien nog te weinig over de bouwkundige staat van het huis. Meer zekerheid krijg je met een bouwtechnische keuring. Vereniging Eigen Huis kan zo'n keuring voor je regelen. Wil je straks nog klussen? Of wil je meteen verhuizen?

Handig: e-book Bouwkundige keuring

Hoe blijf je kritisch als je denkt dat je je droomhuis hebt gevonden? Met een bouwkundige keuring kun je rekenen op een objectief oordeel van een deskundige. In ons e-book alles over een bouwkundige keuring.

Huis gekocht .. mét gebreken

Je hebt net een huis gekocht en ontdekt ernstige gebreken. Wie draait op voor de kosten om deze gebreken te herstellen?

Waarom een bouwkundige keuring?

Je ziet zelf waarschijnlijk wel of het schilderwerk in slechte staat is. Maar herken je ook slecht aangelegde elektra? Of asbest in het zeil van de trapkast?

Weet wat je koopt

Het kopen van een huis is een hele uitgave. Een onafhankelijke bouwkundige keuring voorkomt dat je teveel betaalt of spijt krijgt van de aankoop.

Bouwkundige keuring tussenwoning

(video) Van de kruipruimte tot het platte dak: bouwkundige Albert ter Avest keurt de jaren 70-woning van Peter en laat zien waarom een bouwkundige keuring aan te raden is.

Hoe pak je een bouwkundige keuring aan?

Heb je besloten om een bouwkundige keuring uit te laten voeren? Dan ga je eerst op zoek naar een bouwkundige. Daarna plan je de keuring.

Huis kopen in 10 stappen

Een huis kopen roept veel vragen op. Wij hebben alle informatie in 10 stappen op een rijtje gezet. Volg ons stappenplan.

Waar letten onze bouwkundigen op?

Wat onderscheidt de bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis van andere keuringen? Onze bouwkundig adviseur vertelt.

Bouwtechnische keuring boeken

Laat een onafhankelijke bouwtechnische keuring uitvoeren. Deze keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat van de woning.

Nu een keuring boeken