Isoleren door de specialist

Tot 10% korting bij onze partner Pluimers

Een goed geïsoleerd huis zorgt voor meer comfort en een lagere energierekening. Laat je huis isoleren bij onze partner Pluimers en ontvang tot 10% korting, als je vrijblijvend een offerte aanvraagt via ons aanvraagformulier.

Waarom je huis isoleren

Het isoleren van je huis heeft veel voordelen. Het is goed voor het milieu, je krijgt een lagere energierekening en je ervaart meer wooncomfort. Wij helpen je hier graag bij. Daarom krijg je tot 10% korting bij Isolatiebedrijf Pluimers BV, als je vrijblijvend een offerte opvraagt via ons aanvraagformulier. Pluimers is specialist op het gebied van het isoleren en werkt met gecertificeerde vakmensen en producten.

Je kunt kiezen uit vloerisolatie, bodemisolatie, gevelisolatie, spouwmuurisolatie en/of dakisolatie. Wil je glas laten vervangen? Dit kan ook via Pluimers.  

Neem je minstens twee isolatiemaatregelen af, of een isolatiemaatregel in combinatie met een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet, dan kom je in aanmerking voor de subsidie voor duurzame energie (ISDE). Wil je weten welke energiebesparende maatregelen nog meer geschikt zijn voor jouw woning? Doe dan de gratis Energiescan.

Let op!

In deze tijd van stijgende energieprijzen wil iedereen verduurzamen. De vraag naar isolatiemaatregelen is hierdoor gestegen. De wachttijd bedraagt momenteel meer dan 3 maanden.

Isoleren in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gegevens invullen

Vereniging Eigen Huis

2  Telefonisch contact

Vereniging Eigen Huis

3  Huisbezoek

Vereniging Eigen Huis

4  Offerte op maat

Vereniging Eigen Huis

5  Isoleren

Voordelen van isoleren

Lagere energierekening
Besparen op energieverbruik begint met isoleren.
Subsidie beschikbaar
Bij afname van minstens twee isolatiemaatregelen kun je subsidie aanvragen.
Meer comfort
Warme voeten, minder tocht. Isolatie voel je direct.

Isoleren: dit zijn de mogelijkheden

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie levert samen met dakisolatie het meeste rendement op. Het is zo gedaan en snel terugverdiend. Over spouwmuurisolatie

Vloer- en bodemisolatie

Vloerisolatie zorgt voor warme voeten en scheelt op de energierekening. Hoe pak je het aan en waar let je op? Over vloerisolatie

Dakisolatie

Veel warmte in huis gaat verloren via het dak. Door het dak te (laten) isoleren kun je honderden euro’s besparen. Over dakisolatie

Gevelisolatie

Heeft je huis geen spouwmuur, kan de spouw niet geïsoleerd worden of wil je extra isoleren, dan kun je kiezen voor gevelisolatie. Over gevelisolatie

Ervaringen met isoleren via Pluimers

Vereniging Eigen Huis

Familie van Dijke uit Nieuwerkerk

Professioneel en betrouwbaar bedrijf
Duidelijk en eerlijk advies van de vertegenwoordiger, die er de tijd voor nam. Erg tevreden.
Vereniging Eigen Huis

H. Degen uit Ede

Zeer positief. Kan het anderen aanbevelen
Goede voorlichting, snelle levering volgens afspraak, keurig personeel en alles schoon achtergelaten.
Vereniging Eigen Huis

M. van Diggelen uit Zeist

Uitstekende planning en snelle afwerking
Pluimers heeft laten zien hoe je een zakelijke overeenkomst tot een plezier voor de klant maakt.

Veelgestelde vragen

Ik ben geen lid van Vereniging Eigen Huis, kan ik toch een offerte opvragen bij Pluimers?

De korting bij Pluimers is voor leden van Vereniging Eigen Huis. Ook niet-leden kunnen een offerte aanvragen.

Neem je via Pluimers isolatie af en ben je nog geen lid van Vereniging Eigen Huis, dan word je automatisch lid en is het eerste jaar lidmaatschap gratis. Het lidmaatschap wordt aan het eind van dat jaar steeds automatisch met 12 maanden verlengd. Vanaf dat moment betaal je de volledige contributie. Heb je al eerder gebruik gemaakt van een gratis lidmaatschap, dan word je bij het afnemen van isolatie bij Pluimers automatisch betalend lid.

Informatie over lidmaatschap en contributie vind je hier.

Waarom komt er een adviseur bij mij langs?
Iedere woning is anders. Om een goede inschatting van de werkzaamheden te kunnen maken, moet een adviseur de te isoleren ruimtes beoordelen.
Kan ik subsidie krijgen voor isolatie?
Neem je minstens twee isolatiemaatregelen af, of een isolatiemaatregel in combinatie met een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op een warmtenet, dan kun je tot 30% van de kosten terugkrijgen. Neem je één isolatiemaatregel af, dan is dit tot 15% van de kosten. Lees meer over energiesubsidies ›
Welke eisen stelt Vereniging Eigen Huis aan partners?

We hanteren strenge selectiecriteria op het gebied van o.a. product- en procescertificatie, getrainde vaklieden, goede algemene voorwaarden, garantievoorwaarden en prijs.

Op basis van deze criteria hebben we gekozen voor isolatiebedrijf Pluimers als partner voor het aanbieden van een aantrekkelijk isolatieaanbod voor leden.

Uiteraard monitoren we de klanttevredenheid van onze leden.