*De keuringen worden bemiddeld door Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis en uitgevoerd door de bij haar aangesloten zelfstandige bouwkundigen.

Opleveringskeuring en het coronavirus

Vanwege het coronavirus geven wij veiligheidsrichtlijnen mee aan de bouwkundige die voor jou een keuring uitvoert. Wij volgen hierin de kaders en regels van het RIVM. 

Bij een Opleveringskeuring zijn de basisregels van toepassing: was vaak en goed je handen, houd 1,5 meter afstand van anderen, blijf thuis bij klachten en laat je direct testen. De mondkapjesplicht geldt nu alleen nog op plekken waar het niet lukt om 1,5 meter afstand te houden. Om de keuring goed en soepel te laten verlopen, geven wij er de voorkeur aan om de keuring alleen met noodzakelijke aanwezigen uit te voeren. Het liefst met maximaal 2 personen namens het lid van VEH. 

Wat is een Opleveringskeuring?

Een Opleveringskeuring is een visuele keuring van een nieuwbouwwoning. De onafhankelijke bouwkundige loopt jouw woning kritisch na. Je krijgt direct inzicht in de gevonden bouwkundige gebreken. Hiermee heb je een sterke positie tegenover de bouwer. Ook krijg je advies over de stappen na de Opleveringskeuring.

Nog geen lid? Geen probleem.

E01 - Blauw - Lidmaatschap

 

Ook de Opleveringskeuring is speciaal voor onze leden ontwikkeld. Nog geen lid? Geen probleem, lid worden kan tijdens het boeken van de keuring. het lidmaatschap kost € 29,80 per jaar. Je kunt dan direct profiteren van alle voordelen.

Hoe werkt een Opleveringskeuring?

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Wat krijg je bij onze Opleveringskeuring?

Vereniging Eigen Huis
Onafhankelijke experts met NEN17024 certificering
Vereniging Eigen Huis
Uitgebreid en overzichtelijk rapport voorbeeld
Vereniging Eigen Huis
Ontvang per e-mail het rapport
Vereniging Eigen Huis
Bouwkundige komt op voor jouw belangen
De bouwkundige was deskundig en helder in zijn communicatie. Hij gaf ons goede tips en kwam op voor onze belangen richting de aannemer.
Jacob Broere, Rijswijk

Wat is een opleveringskeuring?

Wat houdt een Opleveringskeuring in en hoe gaat een keuring in zijn werk.  Keuring uitgelegd

Wat kost een opleveringskeuring?

Het basistarief van onze Opleveringskeuring is   € 233. Dit is gebaseerd op 2 uur en is normaal gesproken voldoende.  Bekijk de kosten

Waarom een Opleveringskeuring laten doen?

Een Opleveringskeuring van een huis wordt gedaan als je nieuwbouwwoning wordt opgeleverd. Waarom een keuring