De Opstalverzekering beschermt de waarde van je woning

Omdat wij het belangrijk vinden dat onze leden de beste voorwaarden krijgen tegen een scherpe prijs, zijn we op 1 januari 2019 gestart met het aanbieden van verzekeringen.

Onze opstalverzekering komt als beste uit de test bij de Consumentenbond (april 2021). Waarom scoort onze opstalverzekering zo goed volgens de Consumentenbond?:

 • Onbeperkte herbouwwaardegarantie 
 • Ruime glasdekking
 • Ruime vergoeding van de bijkomende kosten

Daarnaast heeft onderzoeksbureau MoneyView onze opstalverzekering beoordeeld met 5 sterren op voorwaarden en prijs. Samen met MoneyView controleren we jaarlijks of onze leden nog steeds profiteren van de beste voorwaarden en premies.

Met onze opstalverzekering - ook wel woonhuisverzekering - verzeker je je woning tegen schade door onder meer inbraak, brand, bliksem en storm. Alle vaste onderdelen van je woning en tuin zijn optimaal verzekerd tegen een zeer scherpe prijs. Denk aan je houten vloer, zonwering, glas en zonnepanelen. Ook je schuur, carport en garage zijn met deze opstalverzekering verzekerd. Je kunt zelfs een garage op een andere locatie meeverzekeren.

Wilt u meer weten over onze verzekeringen bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Naar veelgestelde vragen

Staat uw vraag hier niet bij neem dan contact met ons op via de chat.

 


 PR_Woon_2021_Opst_Prijs PR_Woon_2021_Opst_Vw

 

De Opstalverzekering is onderdeel van het Woonpakket

Woonpakket
=
Opstal
+
Inboedel
+
Aansprakelijkheid
+
Rechtsbijstand
Opstal Inboedel Aansprakelijk rechtsbijstand
Het kan best veel werk zijn om op zoek te gaan naar de beste opstalverzekering, inboedelverzekering én aansprakelijkheidsverzekering. Om het je makkelijk te maken, kun je bij ons kiezen voor het Woonpakket. Hierbij zijn de inboedel-, opstal-, aansprakelijkheids- en eventueel rechtsbijstandverzekering in één pakket verzekerd. Zo profiteer je van duidelijke verzekeringen, zonder discussie tussen verzekeraars. Een ander voordeel is dat de eigen risico’s van de verzekeringen in dit pakket niet worden opgeteld; deze worden maar één keer per schadegebeurtenis toegepast.
 • Eén van de meest complete verzekeringen van Nederland voor je huis en spullen
 • Alle woonverzekeringen overzichtelijk op één polis
 • Volledig digitaal en 24/7 toegankelijk. Dus nooit je verzekeringspapieren kwijt 

Bekijk het Woonpakket

Hoe werkt een verzekering via Eigen Huis Verzekeringsservice

Verzekeringnemer
Jij kiest de verzekering en dekking
Vereniging Eigen Huis
Wij berekenen de premie en bemiddelen
Intrasurance
Verzorgt de polis en behandelt schades
Verzekeraar
Draagt de schadelast

Samenwerking met Intrasurance

Eigen Huis Verzekeringsservice werkt samen met Intrasurance. Dit doen we omdat deze partner jarenlange ervaring heeft met een juiste en snelle digitale afhandeling van verzekeringen en schadeclaims. Ze zijn net als wij onafhankelijk. 
vereniging eigen huis intrasurance

Onafhankelijk toezicht

Om te controleren of onze voorwaarden en premies het best mogelijke aanbod zijn voor onze leden, werken wij samen met onderzoeksbureau Moneyview. Zo vergelijken we objectief de voorwaarden en premies van de geselecteerde verzekeringen in Nederland en hoef jij dit niet te doen. 

Alle verzekeringen op een rij

Bij Vereniging Eigen Huis bieden we ook andere verzekeringen aan. Wil je bijvoorbeeld een Autoverzekering afsluiten? Of ben je op zoek naar een goede Reisverzekering? Dan kunnen wij je ook helpen! Al onze verzekeringen kun je online afsluiten, wel zo makkelijk.

De voordelen van de Eigen Huis Verzekeringsservice

 • als collectief onderhandelen wij met verzekeraars over goede voorwaarden en een lage premie
 • doorlopend evalueren en monitoren wij ons aanbod, om te zien of onze premies en voorwaarden nog steeds de beste deals zijn
 • wij geven een groot deel van onze vergoeding van de verzekeraar als korting terug aan jou
 • met de opzegservice kun je eenvoudig je oude verzekering stopzetten
 • wij ontzorgen je volledig. Ook als wij veranderen van verzekeraar, heb jij hier geen werk aan

Zonder winstoogmerk

Wij geven een groot deel van de standaardvergoeding die wij ontvangen voor bemiddeling aan je terug in de vorm van ledenvoordeel.

Inclusief onze kritische blik

Een opstalverzekering vergelijken is veel werk. Wij nemen dit van jou over en houden in samenwerking met Moneyview jaarlijks de voorwaarden en premies scherp in de gaten.

Jouw belang is ons belang

Natuurlijk hopen we dat je geen schade hebt. Maar als dit wel het geval is, dan willen we dat je snel en eerlijk geholpen wordt. Daar letten we op. 

Onze verzekeringen scoren altijd hoog op prijs/kwaliteit

 PR_Woon_2021_Opst_Prijs PR_Woon_2021_Opst_Vw