Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackFinanciën

Overwaarde gebruiken: ontdek je opties

Heb je overwaarde in je huis en ben je (beiden) 57 jaar of ouder? Misschien wil je dit geld uit de stenen halen, bijvoorbeeld voor het aanvullen van je pensioen. Ontdek met de Overwaardescan wat de mogelijkheden zijn.

Wil je de overwaarde van je huis opnemen en wil je daarbij in je huidige woning blijven wonen? De Overwaardescan geeft binnen een paar minuten inzicht in mogelijke oplossingen voor jouw situatie. Er zijn meerdere uitkomsten mogelijk, afhankelijk van leeftijd, inkomen, overwaarde en het benodigde bedrag.

In de scan zijn alleen overwaardeproducten opgenomen die door ons beoordeeld zijn. De uitkomst geeft een eerste indruk van mogelijke oplossingen. Wil je persoonlijk advies, maak dan een afspraak met een hypotheekadviseur.

Door op de button 'doe de scan' te klikken geef ik Vereniging Eigen Huis toestemming om mij zes keer per mail te benaderen over meer informatie van Vereniging Eigen Huis. Voor leden is hier het Privacy Statement beschikbaar.

Disclaimer: Ondanks de constante zorg en aandacht die wij besteden aan de samenstelling van deze scan en de daarin uitgevraagde gegevens, kan VEH niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. VEH aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze scan.

Financiële ruimte benutten

Eerder stoppen met werken, overwaarde en geld overhouden voor leuke dingen: elke levensfase brengt financiële uitdagingen én kansen met zich mee. Hoe bereid je financieel jouw toekomst voor?

Eigen Huis GeldPlan
Website image

Tags

Wonen

Dit vind je misschien ook interessant

Pensioen en nieuwe hypotheek afsluitenHypotheek op latere leeftijdAflossingsvrije hypotheekOverwaarde huis opnemen

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube