Bouwkundige keuring in Apeldoorn

Regio Noord- en Oost-Gelderland

Ben je op zoek naar een bouwkundige keuring in Apeldoorn of omgeving? Met een Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen Huis krijg je meer inzicht in de staat van een woning. Onze onafhankelijke en gecertificeerde bouwkundigen weten wat er in de buurt speelt. Zij inspecteren de woning en komen op voor je belangen.
  • Kennis van de markt in Apeldoorn en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Sta sterker met onze bouwkundige keuring in Apeldoorn

Bij het kopen van een woning is het verstandig een bouwkundige keuring te laten uitvoeren. Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen Huis krijg je meer inzicht in de bouwkundige staat van een woning. Met deze informatie sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 

Wordt jouw nieuwbouwhuis binnenkort opgeleverd? Dan is het verstandig om onze bouwkundige in te schakelen voor een Opleveringskeuring. De oplevering is namelijk een belangrijk juridisch moment. De bouwkundige inspecteert de woning op bouwkundige gebreken en komt op voor je belangen.

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Apeldoorn e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • In het bouwkundig rapport vind je een indicatie van de kosten voor onderhoud aan het huis en voor het herstellen van gebreken. We maken onderscheid tussen directe kosten, kosten op termijn en kosten om de woning te verbeteren.
  • Onze Opleveringskeuring duurt ongeveer twee uur. Zo heeft de bouwkundige genoeg tijd om de woning grondig te controleren.    
  • Kun je bij het kopen van een huis wel wat hulp gebruiken, overweeg dan een Aankoopcoach. Een Aankoopcoach is een objectief en onafhankelijk klankbord en begeleidt je tijdens het koopproces.
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Na de inspectie van de bouwkundige ontvang je binnen 48 uur een uitgebreid bouwkundig rapport dat voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). In dit rapport vind je onder andere de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Ook de eventuele kosten voor het verbeteren van de woning vind je in dit rapport. Denk hierbij aan het isoleren of energiezuinig maken van de woning. Deze informatie kun je gebruiken in onderhandelingen over de prijs van de woning. 
Voor enthousiaste potentiële kopers is het best even slikken als een huis grote gebreken heeft. Laatst keurde ik een huis waarbij de draagconstructie van de verdiepingsvloer was aangepast. De trap was verplaatst en daarvoor waren draagbalken doorgezaagd. De houten vloer boog meer dan normaal door, waardoor de constructie niet meer veilig was. Later hoorde ik dat de belangstellenden van de koop hadden afgezien. Toch beter dan zo’n woning kopen zonder van het gebrek te weten.
Wim Priester, bouwkundige (Eigen Huis Magazine, jrg. 46 maart 2019)

Bouwkundige keuring in Apeldoorn of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Noord- en Oost-Gelderland, Boogschutterstraat 1-43, 7324 AE Apeldoorn. Onze bouwkundige keuringen in Apeldoorn en omgeving (regio Noord- en Oost-Gelderland) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring