Bouwkundige keuring in Rotterdam/Capelle

Regio Rotterdam Rijnmond

Ben je op zoek naar een bouwkundige keuring in Rotterdam/Capelle of omgeving, dan staat Vereniging Eigen Huis voor je klaar. Onze onafhankelijke, gecertificeerde bouwkundigen weten wat er in de buurt speelt. Zij inspecteren de woning en komen op voor je belangen. Zo sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 
  • Kennis van de markt in Rotterdam/Capelle en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Met onze bouwkundige keuring in Rotterdam/Capelle sta je sterker

Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen huis wéét je wat je koopt. Een Bouwtechnische keuring is een onafhankelijke, visuele keuring van een bestaande woning. Deze keuring geeft je inzicht in de bouwkundige staat van de woning en inzage in de kosten om het huis in goede staat te brengen. Daardoor kom je niet voor verrassingen te staan als je het huis koopt. 

Naast de Bouwtechnische keuring kun je onze bouwkundigen inschakelen voor een Opleveringskeuring. Bij nieuwbouw is de oplevering een belangrijk juridisch moment. De bouwkundige inspecteert de woning en komt op voor je belangen. 

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Rotterdam/Capelle e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • Het bouwkundig rapport kun je gebruiken bij de onderhandelingen over de prijs. Bekijk ook eens ons gratis e-book Bieden, onderhandelen en kopen.
  • De oplevering van een nieuwbouwhuis is een officieel juridisch moment. Neem daarom altijd een professionele bouwkundige mee. Hij loopt de woning door en legt gebreken vast in een keuringsrapport. Hiermee sta je sterk bij een eventueel geschil. 
  • Je kunt altijd bij ons terecht voor informatie over de aan- en verkoop en het onderhoud van je huis. Onze deskundigen staan voor je klaar om vragen te beantwoorden.
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Binnen 48 uur na de Bouwtechnische keuring ontvang je een uitgebreid bouwkundig rapport dat voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierin staan onder andere de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Verder worden eventuele kosten voor het verbeteren van de woning opgenomen; denk aan het isoleren van de woning of het vernieuwen van een badkamer. Deze informatie kun je gebruiken in onderhandelingen over de prijs van de woning. 
Als vereniging doen we veel om de kwaliteit van de keuring te waarborgen. Zo loop ik regelmatig mee tijdens een keuring. Ook organiseren we bijeenkomsten voor bouwkundigen. Eens per twee maanden overleg ik met de regiomanager en de kwaliteitsmanager. Dan wordt hun functioneren besproken aan de hand van onder andere de klanttevredenheidsscores, onze eigen waarnemingen en binnengekomen reacties van leden. Die bouwkundigen zijn soms het enige persoonlijke contact dat mensen met Vereniging Eigen Huis hebben. Gelukkig doen we het met een klanttevredenheidsscore van 96 % best goed.
Theo Bransen, auditor en examinator (Eigen Huis Magazine, jrg. 42 nov 2015)

Bouwkundige keuring in Rotterdam/Capelle of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op: 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Rotterdam-Rijnmond, Kanaalweg 33-36, 2903 LR Capelle aan den IJssel. Onze bouwkundige keuringen in Rotterdam/Capelle en omgeving (regio Rotterdam-Rijnmond) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring