Bouwkundige keuring in Zoetermeer

Regio Hollands-Midden-Oost

Voorkom verrassingen met een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis. Met onze bouwkundige keuring in Zoetermeer weet je wat je koopt. Onze onafhankelijke en gecertificeerde bouwkundigen weten wat er in de buurt speelt! 
  • Kennis van de markt in Zoetermeer en omgeving
  • Onafhankelijk en professioneel
  • Jouw belangen staan voorop
  • 96% is tevreden over onze keuringen
  • Van keuring tot juridisch advies: je krijgt een totaalpakket

Met onze bouwkundige keuring in Zoetermeer sta je sterker

Ga je een bestaand huis kopen in Zoetermeer of omgeving? Dan wil je niet voor verrassingen komen te staan. Met de Bouwtechnische keuring van Vereniging Eigen huis wéét je wat je koopt. Door inzicht te krijgen in de bouwkundige staat van de woning, en eventueel achterstallig onderhoud, sta je sterker bij de onderhandelingen over de prijs. 

Ook is het verstandig om een bouwkundige in te schakelen bij de oplevering van je nieuwbouwwoning. De oplevering is een belangrijk juridisch moment. Tijdens de Opleveringskeuring inspecteert de bouwkundige de woning en komt hij op voor jouw belangen.

Kosten van onze bouwkundige keuringen in Zoetermeer e.o.

Zo werkt een bouwkundige keuring van Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Waarom onze bouwkundige keuring

  • Het bouwkundig rapport kun je gebruiken bij de onderhandelingen over de prijs. Bekijk ook eens ons gratis e-book Bieden, onderhandelen en kopen
  • Het keuringsrapport ontvang je binnen een dag na de Opleveringskeuring per e-mail.
  • Naast een bouwkundige keuring, kun je via ons ook een taxatie regelen. Leden krijgen korting op een taxatie van NTS. De rapporten van deze gecertificeerde taxateurs worden geaccepteerd door NHG en alle geldverstrekkers. 
vereniging eigen huis

Onze bouwkundigen zijn onafhankelijk en staan aan jouw kant. Ze zijn op de hoogte van de regelgeving in de bouw en beschikken over (regionale) bouwkundige kennis.

 

Ons bouwkundig rapport voldoet aan NHG

Binnen 48 uur na de Bouwtechnische keuring ontvang je een uitgebreid bouwkundig rapport dat voldoet aan de voorwaarden van Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierin staan onder andere de kosten voor het in goede staat brengen van de woning. Verder worden eventuele kosten voor het verbeteren van de woning opgenomen; denk aan het isoleren van de woning of het vernieuwen van een badkamer. Deze informatie kun je gebruiken in onderhandelingen over de prijs van de woning. 
Bij onze keuringen zijn de kopers standaard aanwezig. We vinden dat belangrijk, want bouwkundigen kunnen vragen beantwoorden die kopers misschien hebben, en hen uitleg geven over de woning en eventuele gebreken. Tot slot kunnen onze klanten terecht bij Vereniging Eigen Huis. Bij onze ledenservice zitten medewerkers met veel kennis over bouwkundige, juridische, fiscale en financiële onderwerpen. Dat kan kopers helpen.
Chris Kuin, bouwkundige en opleider (Eigen Huis Magazine, jrg. 43 dec 2016/jan 2017)

Bouwkundige keuring in Zoetermeer of omgeving

Wil je meer weten over de Bouwtechnische keuring of de Opleveringskeuring van Vereniging Eigen Huis? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bel ons op: 033 450 77 50                      

Openingstijden:
Ma - do 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag 09.00 – 16.30 uur

Laat je terugbellen voor een Bouwtechnische keuring of een Opleveringskeuring.

Eigen Huis Bouwkundige Keuring Hollands-Midden-Oost, Louis Braillelaan 80, 2719 EK Zoetermeer. Onze bouwkundige keuringen in Zoetermeer en omgeving (regio Hollands-Midden-Oost) worden uitgevoerd door zelfstandige bouwkundigen die zijn aangesloten bij Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.

Boek een Bouwtechnische keuring     Boek een Opleveringskeuring