Samen de beste deal voor zonnepanelen

Wilt u een lagere energierekening en tegelijk uw bijdrage leveren aan een duurzame wereld? Zonnepanelen zijn een verantwoorde investering waarmee u groene stroom opwekt en geld bespaart. 

Bij de Collectieve Inkoop Zonnepanelen doen wij het lastige uitzoekwerk en informeren u helder. En door samen in te kopen krijgen we een scherpe prijs voor een compleet zonnepanelensysteem. Zo kunt u makkelijk en voordelig zonnepanelen kopen met de zekerheid van Vereniging Eigen Huis. Op dit moment organiseren we de Collectieve Inkoop Zonnepanelen in de provincie Zuid-Holland en Zeeland.

Op dit moment organiseren wij de Collectieve Inkoop Zonnepanelen in de provincies Zuid-Holland en Zeeland. De veiling heeft plaatsgevonden en het winnende bod heeft een gemiddelde korting van 21% opgeleverd ten opzichte van de actuele marktprijs (bron: Milieu Centraal). Dit komt neer op honderden euro's voordeel.

Profiteer ook van de goede deal! Schrijf u uiterlijk 20 juni vrijblijvend in en ontvang direct een persoonlijk aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem. U beslist zelf of u het aanbod accepteert. Het aanbod blijft tot en met 20 juni beschikbaar.

Zuid-Holland en Zeeland

Schrijf u uiterlijk 20 juni vrijblijvend in:

Meer informatie en inschrijven

Woont u niet in bovenstaande regio, maar overweegt u wel zonnepanelen op uw dak? Klik hier voor meer informatie en laat uw gegevens achter. Dan informeren we u als we een collectieve inkoop bij u in de provincie verzorgen.

Sta ook sterker met ruim 750.000 leden. Word lid