Voor VvE'sContact
BackCollectieve Inkoop Zonne...

Collectieve Inkoop Zonnepanelen Amersfoort

Steeds meer huiseigenaren wekken hun eigen groene energie op. Via zonnepanelen besparen zij flink op hun energierekening. Een slimme investering, want na gemiddeld 5 jaar heb je ze vaak al terugverdiend.

man vrouw met zonnepaneel en zonnepaneelverkoper

Ervaringen in Amersfoort

  Zowel het voortraject, als de installatie zelf en het na-traject liepen perfect qua communicatie en uitvoering. Ik kan de Collectieve Inkoop Zonnepanelen iedereen aanbevelen. Ook de BTW afhandeling werd geheel uit handen genomen voor een kleine vergoeding. Ook het gebruikmaken van de duurzame energie en het voordeel van deze energie kan ik iedereen aanbevelen.
  Review 1 - Zilver.png
  De heer en mevrouw ZilverKlant Vereniging Eigen Huis
  De zonnepanelen zijn snel en goed geïnstalleerd tegen scherpe prijs. Ik moet natuurlijk nog wel zien hoeveel het oplevert als de zon weer wat meer gaat schijnen. Ze hebben het prima gedaan. Goed overleg gehad over de route van de bekabeling, nette installateurs.
  Review 2 - Hubregtse.png
  De heer H. HubregtseKlant Vereniging Eigen Huis
  We ontvingen snel een reactie, goede communicatie gedurende het hele traject. De plaatsing van de zonnepanelen ging vlot en correct.
  3_blauw-diap.png
  Mevrouw Van de WeteringKlant Vereniging Eigen Huis

Zonnepanelen kopen via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen

Investeren in zonnepanelen? Via de Collectieve Inkoop Zonnepanelen regel je een betrouwbare partij in Amersfoort. Door samen zonnepanelen in te kopen krijg jij een flinke korting op een compleet pakket. Wij regelen de beste voorwaarden en zoeken alles voor je uit. Iedereen kan meedoen. Schrijf je vrijblijvend in en ontvang een aanbod op maat. 

Meer informatie
installateur bevestigd zonnepanelen op dak
Man fietst langs huizen met zonnepanelen

E-book verduurzamen met zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je zelf stroom op: goed voor het milieu en je energierekening. Maar op het moment dat je besluit om ervoor te gaan komen de vragen.

Download het e-book

Zonnepanelen kopen in Amersfoort: hoe werkt het?

Inschrijven voor de Collectieve Inkoop Zonnepanelen is gratis en vrijblijvend. Wij organiseren een veiling waar geselecteerde leveranciers hun beste bod doen. De leverancier met het beste bod wint. Jij ontvangt vervolgens een aanbod met korting voor een compleet zonnepanelensysteem op jouw dak. Je beslist zelf of je dit aanbod accepteert. Ga je akkoord, dan voert de leverancier een schouw uit van je dak. Is dit allemaal naar wens, dan worden de zonnepanelen geïnstalleerd.

Meer over hoe het werkt

Check in 4 stappen of jouw dak geschikt is

Steeds meer inwoners van Amersfoort wekken hun eigen groene energie op. Via zonnepanelen besparen zij flink op hun energierekening. Doe de daktest en ontdek hoeveel panelen er op jouw dak passen en wat zonnepanelen kosten en opbrengen. 

Meer dan 850.000 zonnepanelen geïnstalleerd
Meer dan 78.000 tevreden klanten
Beoordeeld met een 8,3

Doe mee met het grootste collectief van Nederland! Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Ook als je geen lid bent, kun je meedoen; bij deelname krijg je namelijk een jaar lidmaatschap van Vereniging Eigen Huis cadeau!  

Let op: deze ronde hebben we een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wees er daarom snel bij!

Bij inschrijving stellen we een aantal vragen over je dak, zodat de leverancier je na de veiling een passend aanbod kan doen. Deze gegevens kun je na ontvangst van het aanbod nog wijzigen. 

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Bekijk dan meer veelgestelde vragen.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Tags

HuiseigenaarVerduurzamenVerduurzamen-Zonne-energie

Deel deze pagina

 • facebook
 • twitter
 • linkedin
 • mail
 • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube