Voor VvE'sContact
BackKrijg juridisch advies b...

Juridisch advies bij conflict VvE

Heeft jullie Vereniging van Eigenaars (VvE) een conflict, bijvoorbeeld met een bewoner of een professionele partij? Dan wil je als bestuur graag weten hoe sterk je staat en welke vervolgstappen je kunt zetten.

jongen op skateboard voor appartementencomplex

Ontdek hoe sterk de VvE staat

Het is vervelend als je als VvE onenigheid hebt met bewoners of met professionele partijen zoals de schilder die periodiek onderhoud uitvoert. Het is dan ook niet vreemd dat je als bestuur wilt weten welke kansen de VvE heeft om bij een bepaald conflict gelijk te halen. Onze juristen analyseren de zaak en geven advies over hoe sterk je staat. Schatten wij jullie kansen laag in? Dan laten we dat eerlijk weten.

Wil je op basis van ons advies vervolgstappen zetten? Dan kunnen wij je ondersteunen bij de onderhandelingen of vervolgprocedure met een professionele partij. Als belangenbehartiger van alle woningbezitters in Nederland, kunnen we geen ondersteuning bieden bij een conflict met particulieren. Onze ervaring leert overigens dat dit vaak niet nodig is. Met toegang tot de juiste kennis en documenten is een conflict vaak onderling op te lossen.

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken
vrouw belt

Bel ons

Tijd voor een rechtspositiebepaling of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via 033 450 77 50. Wij helpen je graag.

In 4 stappen duidelijkheid voor de VvE

1 Neem contact met ons op

Bel 033-4507750 voor een afspraak

2 Upload documenten

Lever ons de noodzakelijke documenten en informatie

3 Persoonlijk gesprek

We bestuderen de informatie. In een persoonlijk gesprek ontvangt de VvE ons advies. Stel ook vooral je vragen. €185 per uur (incl. btw)

4 Bepaal de vervolgstap

Je weet waar de VvE staat. Ga het gesprek aan of gebruik onze voorbeeld documenten om de zaak op te lossen. (Gratis)

Veelgestelde vragen

Wil jij de juristen van Vereniging Eigen Huis inschakelen om te weten wat de positie is van de VvE ten opzichte van de professionele partij? Heb je vooraf nog wat vragen? Hieronder hebben we alvast het antwoord op veelgestelde vragen op een rijtje gezet

Bekijk ook

Juridisch advies bij conflict particulierenConflict met een professionele partijDownload gratis voorbeeldbrieven en overeenkomsten

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenSpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen
VEH
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggen
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube