Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackKrijg juridisch advies b...

Juridisch advies bij conflict VvE

Heeft jouw Vereniging van Eigenaars (VvE) een conflict, bijvoorbeeld met een bewoner of een professionele partij? Dan wil je als bestuur graag weten hoe sterk je staat. Dit kan met een rechtspositiebepaling.

Bel 033 450 77 50
  • Snel duidelijkheid over de positie van de VvE

  • Advies op maat in een persoonlijk gesprek

jongen op skateboard voor appartementencomplex

Accepteer de cookies om deze inhoud te bekijken

Klik hier om deze inhoud bij de bron te bekijken

Ontdek hoe sterk de VvE staat

Het is vervelend wanneer je als VvE onenigheid hebt met een bewoner of een professionele partij, zoals de schilder die periodiek onderhoud uitvoert. Kom je er samen niet uit, dan wil je als bestuur weten welke kansen de VvE heeft om juridisch gelijk te halen. Met een rechtspositiebepaling bestuderen onze juristen de zaak en geven je advies over hoe sterk je staat. Schatten wij je kansen laag in? Dan laten we dat eerlijk weten.

In 4 stappen duidelijkheid voor de VvE

Bel 033 450 77 50

1 Neem contact met ons op

Bel 033-4507750 om jouw probleem met ons te bespreken. Wij kunnen direct een inschatting maken of je bent geholpen met een rechtspositiebepaling of niet.

2 Aanleveren documenten en inplannen afspraak

Wil je de rechtspositiebepaling laten uitvoeren, dan kun je de noodzakelijke documenten digitaal aanleveren en wordt er een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek.

3 Persoonlijk gesprek

Een van onze juristen bestudeert de informatie en neemt telefonisch contact met je op om zijn bevindingen te bespreken. Daarbij is voldoende ruimte voor jouw vragen.

4 Bepaal de vervolgstap

Je weet waar de VvE staat. Ga het gesprek aan of gebruik onze voorbeeld documenten om de zaak op te lossen.

vrouw aan de telefoon

Tarief juridisch advies

Voor het uitvoeren van een rechtspositiebepaling betaal je € 205,- per uur. Een inschatting van hoe lang de jurist ermee bezig is wordt op voorhand aan je gecommuniceerd.

Ook voor vervolgstappen

Wil je op basis van ons advies vervolgstappen zetten, en heb je daar een jurist of advocaat bij nodig? Wij kunnen je ondersteunen bij de onderhandelingen of vervolgprocedure met een professionele partij. Hiervoor betaal je € 205,- per uur. 

Mensen kijken en luisteren naar de VvE vergadering

Veelgestelde vragen

Wil jij de juristen van Vereniging Eigen Huis inschakelen om te weten wat de positie is van de VvE ten opzichte van de professionele partij? Heb je vooraf nog wat vragen? Hieronder hebben we alvast het antwoord op veelgestelde vragen op een rijtje gezet

Bekijk ook

Juridisch advies bij conflict particulierenConflict met een professionele partijDownload gratis voorbeeldbrieven en overeenkomsten

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube