Huiseigenaar
VvE
NieuwsContact
BackDiensten wonen en onderh...

Eigen Huis Schilderservice

Plannen om je huis te laten schilderen aan de binnen- of buitenkant? Via onze schilderservice regel je gemakkelijk een vakschilder en kun je rekenen op topkwaliteit schilderwerk & volledige garantie. Bereken zelf wat het gaat kosten.

Bereken direct de kosten
  • Voor binnen- én buitenschilderwerk

  • 19.000 leden gingen je al voor

  • We scoren een 8,2 bij onze leden

Schilder binnenschilderwerk Eigen Huis Schilderservice

Agenda's lopen snel vol: regel nu alvast een schilder

Wil je dit jaar de buitenkant van je woning laten schilderen? Regel snel een schilder want de agenda's van de schilders lopen nu al snel vol. Bereken zelf wat de klus gaat kosten via onze handige tool en ontvang direct een prijsopgave.

Bereken direct de kosten
schilder met tablet overlegt met man op garagepad

Waarom Eigen Huis Schilderservice

opeengestapelde verfblikken

Een van de duurste, terugkerende klussen voor huiseigenaren is het schilderwerk. Maar hoe vind je een goede, betaalbare schilder die kwaliteit levert? Daarom is er Eigen Huis Schilderservice. Zowel voor het schilderwerk binnen in huis (bijvoorbeeld lastige objecten als plafonds, trappen of kozijnen) als het buitenschilderwerk kun je bij ons terecht. 

Plan direct een afspraak met een professionele en betrouwbare vakschilder voor een goede prijs met 100% garantie. Deze garantie is mogelijk dankzij de vakschilders die aangesloten zijn bij ons partner Uw Schilderwerk. Zij schilderen met hoogwaardige verf van Sigma

Bereken de kosten

In 4 stappen je woning laten schilderen

Zo werkt het laten schilderen van je woning via Eigen Huis Schilderservice

Bereken direct de kosten

1. Bereken direct de prijs van jouw schilderklus

Selecteer in de online offerteaanvraag welke houten onderdelen geschilderd moeten worden. Je krijgt direct een prijsopgave. Ben je hiermee akkoord, dan kun je de offerte eenvoudig online accepteren.

2. De schilder komt bij je langs

Na akkoord op de offerte, komt de schilder langs om deze door te spreken. Ben je iets vergeten, dan past hij dit direct voor je aan. Hierna kunnen jullie een startdatum plannen. Je huis wordt vervolgens geschilderd.

3. Wij keuren het schilderwerk

Is de schilder klaar, dan controleert een onafhankelijk expert van Vereniging Eigen Huis het schilderwerk. Als het nodig is, voert de schilder herstelwerkzaamheden uit. Zo ben je verzekerd van goed schilderwerk.

4. Ontvang je garantiecertificaat

Je ontvangt een certificaat voor volledige garantie op het schilderwerk. Deze garantie is overdraagbaar bij de verkoop van je woning.

Veelgestelde vragen

Lees meer over onderhoud

Kozijnen en beglazingSchilderwerkWat kost onderhoud?

Deel deze pagina

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • mail
  • whatsapp

Direct naar

OpleveringskeuringBouwtechnische keuringHypotheekadviesJuridisch adviesCollectieve Inkoop ZonnepanelenBel de SpoedklusserviceEigen Huis Verzekeringen

Magazine

Magazine
PrivacystatementCookiebeleid & instellingenDisclaimerCVD-meldingAlgemene voorwaardenOpzeggenAdres
facebookinstagramlinkedintwitteryoutube