Eigen Huis Hypotheekadvies in Sittard

Onafhankelijk en betrouwbaar

Als je een huis gaat kopen, ben je vast benieuwd naar je financiële mogelijkheden. Voor persoonlijk hypotheekadvies in Sittard ga je naar een hypotheekadviseur van Vereniging Eigen Huis. Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend. 
  • Kennis van de markt in Sittard en omgeving
  • Jouw belangen staan voorop
  • 95% is tevreden over ons hypotheekadvies
  • Met Vereniging Eigen Huis sta je sterker
  • Het eerste gesprek is gratis

Maximale hypotheek in Sittard en financieel advies op maat 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Sittard vergelijkt het aanbod van bijna veertig hypotheekverstrekkers. Op basis van jouw persoonlijke situatie en toekomstplannen wordt je maximale hypotheek berekend. Vervolgens krijg je aan de hand van deze informatie een uitgebreid financieel advies op maat. 

Ook als het wat lastiger is om een hypotheek in Sittard te krijgen, kun je rekenen op Vereniging Eigen Huis. Heb je (nog) geen vast contract, ben je zzp’er of heb je een studieschuld? Dan zoeken onze hypotheekadviseurs graag voor je uit wat jouw financiële mogelijkheden zijn.

vereniging eigen huis

Als je kiest voor Vereniging Eigen Huis, dan kies je voor een organisatie
die opkomt voor jouw belangen.

 

Zo werkt Eigen Huis Hypotheekadvies in Sittard

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Je kunt online een afspraak maken en langskomen bij Eigen Huis Hypotheekadvies in Sittard. Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend en gratis. Heb je een afspraak gemaakt, dan vragen we je om vooraf een aantal gegevens met ons te delen via je eigen beveiligde klantportaal. Door deze informatie voorafgaand aan het gesprek te delen, kun je zo veel mogelijk uit het eerste gesprek halen. 

De woningmarkt in Sittard en omgeving

De (Zuid-)Limburgse woningmarkt is volop in beweging. We zien een aantal mooie en prestigieuze nieuwbouwprojecten. Zo komen er op de Groene Loper in Maastricht circa 1.000 woningen, en zijn er verschillende initiatieven binnen het Sphinxkwartier. Aan de noordoostzijde van Roermond verrijst de nieuwe wijk Neeldervelt en in Heerlen is gestart met Vossepark 2.0.

Eigen Huis Hypotheekadvies in 5 stappen

Vereniging Eigen Huis

1  Gratis persoonlijke kennismaking

Vereniging Eigen Huis

2  Analyse en advies

Vereniging Eigen Huis

3  Offerteaanvraag en bemiddeling

Vereniging Eigen Huis

4  Begeleiding tot en met de koopakte

Vereniging Eigen Huis

5  Ook na de koop staan we voor je klaar

Vereniging Eigen Huis: meer dan alleen hypotheekadvies

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. Daarom is het prettig te weten dat Eigen Huis Hypotheekadvies in Sittard er het hele hypotheektraject voor je is. Als lid van Vereniging Eigen Huis kun je ook terugvallen op onze andere diensten, zoals de Aankoopcoach en de bouwkundige keuringen. En heb je na de koop nog vragen? Ook dan kun je altijd bij ons terecht.

Tips van Vereniging Eigen Huis

  • Als starter mag je maximaal 100 % van de woningwaarde lenen. Dit betekent dat je de kosten voor de aankoop van het huis, zo’n 6 %, zelf moet inbrengen. In Sittard kun je mogelijk een starterslening krijgen. 
  • Met rentemiddeling kun je mogelijk profiteren van een lagere hypotheekrente en lagere maandlasten. Dit is vooral interessant als je een hypotheek hebt met een hoge rente en de rentevaste periode nog een aantal jaar vaststaat. De boeterente die je betaalt wordt opgenomen in het nieuwe rentepercentage. 
  • Ook als je geen vast contract hebt, kun je een hypotheek krijgen. Onze hypotheekadviseurs helpen je graag bij het vinden van de beste financiële oplossing. 

Maak kennis met Eigen Huis Hypotheekadvies in Sittard

Belinda_EvR_3186

Belinda Speetjens
06-43739604
[email protected]

 

 

Adres

 

 

Eigen Huis Hypotheekadvies in Sittard
Poststraat 8-10
6135KR Sittard

Maak een afspraak


Eigen Huis Hypotheekadvies in Sittard is aangesloten bij Eigen Huis Hypotheekadvies B.V., 100% dochter van Vereniging Eigen Huis.