Eigen Huis Hypotheekadvies

Bent u op zoek naar betrouwbaar, onafhankelijk hypotheekadvies? De hypotheekadviseurs via Vereniging Eigen Huis helpen u graag om de financiering van uw woning te regelen. En ook als u vragen heeft over uw huidige hypotheek of er verandert iets in uw situatie, denken de  adviseurs met u mee over de best passende oplossing. Komt u voor de eerste keer bij ons op gesprek? Het eerste oriënterende gesprek is bij ons altijd gratis. 

Maak een afspraak     Bel mij voor een afspraak

Hoeveel kan ik lenen?

Bereken eenvoudig hoeveel u maximaal kunt lenen voor de aankoop van een woning en wat de bijbehorende maandlasten zijn.

Waarom Eigen Huis Hypotheekadvies?

De adviseurs zijn er voor iedereen met een woonwens, ook als u moeilijker een hypotheek kunt krijgen. En uiteraard is kennismaken met ons altijd gratis.

Vestigingen en adviseurs

Eigen Huis Hypotheekadvies heeft kantoren door heel Nederland. Het hypotheekgesprek kan dus altijd bij u in de buurt plaatsvinden.

Besparen op uw hypotheeklasten

Ook als u al een hypotheek heeft, kunt u soms profiteren van de huidige lage rente. Wellicht is oversluiten voor u een optie. Rentemiddeling wordt ook steeds meer aangeboden. 

Direct online een afspraak maken

Maak online een afspraak met een van de onafhankelijke hypotheekadviseurs. U kiest zelf een vestiging, dag en tijd en kunt aangeven waar we u bij kunnen helpen.

Plan een afspraak