Waarom Eigen Huis Schilderservice?

Een van de duurste, terugkerende klussen voor huiseigenaren is het buitenschilderwerk. Maar het is niet eenvoudig een goede schilder te vinden voor een eerlijke prijs. Daarom is er Eigen Huis Schilderservice. Zo regel je een betrouwbare vakschilder die topkwaliteit schilderwerk levert voor een goede prijs en met 100 % garantie. 

Deze garantie is mogelijk dankzij de vakschilders die zijn aangesloten bij onze partner Uw Schilderwerk. Zij schilderen met hoogwaardige kwaliteit verf van Sikkens. Omdat je schilderklus na afloop wordt gecontroleerd door een onafhankelijk expert van Vereniging Eigen Huis, ben je verzekerd van goed schilderwerk.

 

8.2orange
We scoren een 8.2/10 bij onze klanten
 algemeen-icoon-mijnomgeving
13.500 klanten gingen je al voor


De voordelen van Eigen Huis Schilderservice

Verzekerd van een vakschilder
Altijd een gekwalificeerde vakschilder bij jou in de buurt
Topkwaliteit verf
De schilders gebruiken topkwaliteit verf van Sikkens
Controle door Vereniging Eigen Huis
Onze experts controleren of de klus goed is uitgevoerd
100 % garantie
Volledige garantie op het schilderwerk

In 4 stappen je huis schilderen

1. Vraag vrijblijvend een offerte op

Selecteer in de online offerteaanvraag welke houten onderdelen geschilderd moeten worden. Je krijgt direct een prijsopgave. Ben je hiermee akkoord, dan kun je de offerte eenvoudig online accepteren.

2. De schilder komt bij je langs

Na akkoord op de offerte, komt de schilder langs om deze door te spreken. Ben je iets vergeten, dan past hij dit direct voor je aan. Hierna kunnen jullie een startdatum afspreken. Je huis wordt vervolgens geschilderd.

3. Wij keuren het schilderwerk

Is de schilder klaar, dan controleert een onafhankelijk expert van Vereniging Eigen Huis het schilderwerk. Als het nodig is, voert de schilder herstelwerkzaamheden uit. Zo ben je verzekerd van goed schilderwerk.

4. Ontvang je garantiecertificaat

Je ontvangt een certificaat voor volledige garantie op het schilderwerk. Deze garantie is overdraagbaar bij de verkoop van je woning. 

Je huis laten schilderen: zo werkt het 

Je huis laten schilderen via Eigen huis Schilderservice? In deze video leggen we uit hoe het werkt. In 4 stappen ben je verzekerd van goede kwaliteit schilderwerk, makkelijk en snel.

Dit vinden anderen van Eigen Huis Schilderservice

Dhr. Heite uit Sneek   

star star star star star_border

‘Capabele schilders die het werk grondig hebben aangepakt: vullen, reinigen, schuren en keurig aflakken. Na afloop alles netjes opgeruimd en geen rommel achtergelaten. Naar grote tevredenheid uitgevoerd.'

Mevr. De Boer uit Rotterdam

star star star star star_border

‘Het is een makkelijke manier om aan een goede en betrouwbare schilder te komen. Alles verliep heel soepel en snel. De controle achteraf door Vereniging Eigen Huis geeft een fijn gevoel.'

Mevr. Simons uit Zwolle

star star star star star_border

‘Prettige, snelle procedure met een goed contact en overleg met de schilders. Fijn dat de planning van de uitvoering heel flexibel was. Keurige schilders die eersteklas werk hebben geleverd.'

Veelgestelde vragen

Waarom zou ik mijn huis via Vereniging Eigen Huis laten schilderen?

Veel mensen ervaren problemen rondom het geleverde werk van schilders, weten wij van onze leden. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Uw Schilderwerk B.V.

Samen met deze partner wordt topkwaliteit schilderwerk geleverd met volledige garantie. De gekwalificeerde vakschilders van Uw Schilderwerk B.V. zijn zorgvuldig geselecteerd op klantvriendelijkheid, kunde en kwaliteit.

Na afloop controleert een onafhankelijk expert van onze vereniging de schilderklus. Zo ben je verzekerd van goed schilderwerk.

Kan iedereen meedoen met Eigen Huis Schilderservice?

Alleen leden van Vereniging Eigen Huis kunnen meedoen met Eigen Huis Schilderservice.

Ben je nog geen lid van Vereniging Eigen Huis, dan krijg je bij het afnemen van deze service het eerste jaarlidmaatschap gratis. Zo profiteer je meteen van onze andere diensten, van informatie en advies en belangenbehartiging. Daarbij ontvang je tien keer per jaar gratis het Eigen Huis Magazine.

Na het eerste jaar is de contributie € 28,80 per jaar.

Lees hier de deelnemersvoorwaarden om te bepalen of de schilderklus door onze schilders kan worden uitgevoerd.

Wanneer moet ik betalen voor het schilderwerk?

Je betaalt in drie delen. Het eerste deel betaal je uiterlijk tien dagen voordat de schilder begint. Dit is een aanbetaling van 20 % van het factuurbedrag, inclusief btw.

Zodra het schilderwerk is afgerond, betaal je de volgende 60 %. De laatste termijn van 20 % betaal je na de controle van het buitenschilderwerk door een expert van Vereniging Eigen Huis. Moet de schilder na deze controle nog herstelwerkzaamheden uitvoeren, dan betaal je nadat die werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Het garantiecertificaat ontvang je na de laatste betaling.

Wie komt er bij mij schilderen en wanneer begint de schilder?

De schilders zijn zorgvuldig geselecteerd door Uw Schilderwerk B.V. en de meesten zijn door Sikkens gecertificeerd. Door deze combinatie van vakmanschap en kennis van materialen is jouw woning in goede handen. En daarom krijg je lange, volledige garantie. We proberen altijd een schilder in te zetten uit jouw regio.

Ga je akkoord met de offerte, dan neemt de schilder binnen twee weken contact met je op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak plan je samen met de schilder een datum voor de uitvoering van het schilderwerk.

Vraag snel en eenvoudig een offerte op

Vertrouw op het gemak en de zekerheid van Vereniging Eigen Huis en regel je buitenschilderwerk met Eigen Huis Schilderservice. Geef in de offerteaanvraag op wat er geschilderd moet worden en wij verzorgen de rest: gekwalificeerde vakschilders en topkwaliteit schilderwerk met lange garantie.

Vraag een offerte op

schilder