Onze verzekeringen binnen het Woonpakket

Bekijk het Woonpakket of ga direct naar één van de onderstaande verzekeringen:

Overige verzekeringen

Waarom kiezen voor Eigen Huis Verzekeringsservice?

Misschien las je al ergens: 'Vereniging Eigen Huis lanceert verzekeringspakket voor leden'. Dat klopt! Wij vinden dat meer transparantie bij verzekeringen nodig is. Sinds 1974 komen we succesvol op voor eerlijke en doorzichtige dienstverlening aan huizenbezitters.

Met onze ervaring en expertise richten we onze kritische blik ook op verzekeringen. We zien nog steeds te weinig transparantie en veel onverklaarbare verschillen in premies en voorwaarden. Eigen Huis Verzekeringsservice lost dit voor jou als lid op. Met de verzekeringen die wij ontwikkeld hebben, zetten we de nieuwe standaard: superuitgebreide dekkingen tegen zeer scherpe premies en volledig transparant. 

Wat doet Eigen Huis Verzekeringsservice voor jou?

  • als collectief onderhandelen wij met verzekeraars over goede voorwaarden
  • als collectief onderhandelen wij met verzekeraars over een lage premie
  • doorlopend evalueren wij ons aanbod en de voorwaarden en prijs worden gemonitord door een onderzoeksbureau
  • we geven een groot deel van onze vergoeding van de verzekeraar als korting terug aan jou
  • met de opzegservice kun je eenvoudig je oude verzekering stopzetten
  • we ontzorgen je volledig; met onze collectieve verzekering heb je geen keuzestress én heb je geen werk als we veranderen van verzekeraar
  • op het gebied van verduurzaming zijn je verzekeringen altijd up-to-date

Jouw belang staat voorop. Dat is verzekerd door onze onafhankelijkheid. De verzekeringen van Vereniging Eigen Huis zijn alleen voor leden en alleen op onze website aan te vragen. Wij hebben het zo voorbereid dat je bijna alles zelf kunt doen. Zo kun je de Eigen Huis Verzekeringsservice makkelijk aanvragen. Om de premie laag te kunnen blijven aanbieden heeft Vereniging Eigen Huis gekozen om de verzekeringen uitsluitend digitaal aan te bieden met één keuze van voorwaarden

Als het nodig is, staan we voor je klaar om te bemiddelen tussen jou, het administratiekantoor en de verzekeraars. Met onze Eigen Huis Verzekeringsservice profiteer je dus van een scherpe premie, maar ook van onze knowhow en onze bemiddeling.

Wil je meer weten over onze verzekeringen bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Naar veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet bij neem dan contact met ons op via de chat.

Onze verzekeringen scoren altijd hoog op prijs/kwaliteit

PR_Woon_2020_Opst_Vw PR_OPSTAL_2019_VW

Zonder winstoogmerk

Wij geven een groot deel van de standaardvergoeding die wij ontvangen voor bemiddeling aan je terug in de vorm van ledenvoordeel.

Inclusief onze kritische blik

Omdat we de voorwaarden en premies scherp in de gaten houden, zit je altijd goed met de Eigen Huis Verzekeringsservice. Zonder dat je dat steeds zelf hoeft uit te zoeken.

Jouw belang is ons belang

Natuurlijk hopen we dat alles heel blijft. Maar heb je schade, dan willen we graag dat je snel en eerlijk geholpen wordt. Ook daar zijn we scherp op.

Hoe werkt een verzekering via Eigen Huis Verzekeringsservice

Verzekeringnemer
Jij kiest de verzekering en dekking
Vereniging Eigen Huis
Wij berekenen de premie en bemiddelen
Intrasurance
Verzorgt de polis en behandelt schades
Verzekeraar
Draagt de schadelast

Samenwerking met Intrasurance

Eigen Huis Verzekeringsservice kiest voor Intrasurance omdat zij jarenlange ervaring hebben met een juiste en snelle digitale afhandeling van verzekeringen en schadeclaims. Net als Vereniging Eigen Huis zijn zij onafhankelijk van de verzekeraars.

vereniging eigen huis intrasurance

Onafhankelijk toezicht

Wij controleren jaarlijks of de door ons ontwikkelde voorwaarden en onderhandelde premies van onze Eigen Huis Verzekeringsservice nog steeds het best mogelijke aanbod zijn voor onze leden. Dat doen wij samen met onderzoeksbureau Moneyview. Zo kunnen we van alle geselecteerde verzekeringen objectief alle voorwaarden en premies in Nederland vergelijken. Dat scheelt jou een hoop uitzoekwerk. Zo blijft onze Eigen Huis Verzekeringsservice permanent actueel qua prijs en voorwaarden.