Een Controle tijdens de bouw en het coronavirus

Vanwege het coronavirus geven wij veiligheidsrichtlijnen mee aan de bouwkundige die voor jou een keuring uitvoert. Wij volgen hierin de kaders en regels van het RIVM. Enkele voorbeelden zijn afstand houden en geen handen schudden.

De algemene regel vanaf 1 juli is dat mensen die niet tot een huishouden behoren altijd 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Wij raden aan de keuring enkel met noodzakelijke aanwezigen uit voeren.

Wat is een Controle tijdens de bouw?

Een Controle tijdens de bouw is een visuele keuring tijdens de bouw van je nieuwbouwwoning. Een onafhankelijke bouwkundige loopt samen met jou door de woning in aanbouw en kijkt deze kritisch na op bouwkundige gebreken. Na de keuring krijg je per e-mail een bouwkundig rapport met de bevindingen van de bouwkundige en advies over de te nemen vervolgstappen.

Wanneer laat je een Controle tijdens de bouw uitvoeren?

Heb je vragen of twijfels over het verloop van de bouw en wil je dat een onafhankelijke bouwkundige de bouw beoordeelt? Dan is een Controle tijdens de bouw een goed idee. Tijdens de bouw zijn drie momenten handig om een keuring uit te laten voeren. Lees meer over de momenten voor een controle ›

Zo werkt een Controle tijdens de bouw

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Vereniging Eigen Huis

Wat kost een Controle tijdens de bouw?

Het basistarief voor een Controle tijdens de bouw* is gebaseerd op maximaal twee uur voor het inspecteren van de woning en het (achteraf) opstellen van het keuringsrapport. Dit is normaal gesproken ruim voldoende tijd. De keuring betaal je eenvoudig via een eenmalige incasso die je na afloop tekent.

De Controle tijdens de bouw is speciaal voor onze leden ontwikkeld. Nog geen lid? Geen probleem, lid worden kan tijdens het boeken van de keuring. Het lidmaatschap kost € 29,50 per jaar. Je profiteert dan direct van alle voordelen.

Controle tijdens de bouwPrijs incl. btw
Basistarief (maximaal 2 uur)€ 199
Meerprijs per extra half uur€ 46
Meerprijs keuring op Ameland, Schiermonnikoog of Texel€ 75
Meerprijs keuring op Terschelling of Vlieland€ 175

Vraag een keuring aan

*De keuringen worden bemiddeld door Eigen Huis Bouwkundig Advies B.V., 100 % dochter van Vereniging Eigen Huis, en uitgevoerd door de bij haar aangesloten zelfstandige bouwkundigen.

Wat krijg je bij een Controle tijdens de bouw?

Direct inzicht in eventuele bouwkundige gebreken
Onafhankelijke bouwkundigen met NEN17024-certificering
Duidelijk en overzichtelijk rapport met de bevindingen

Meer over de keuring

Hoe werkt de keuring?

Van de aanvraag tot het bouwkundig rapport: je regelt een Controle tijdens de bouw in 4 eenvoudige stappen. Keuring in 4 stappen

Wanneer een keuring?

Wat is een goed moment voor een Controle tijdens de bouw? Ontdek welke 3 momenten handig zijn. Bekijk de 3 momenten

Meer handige diensten bij nieuwbouw